REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Plăcuţe FALSE cu locurile de parcare, GĂSEȘTI pe INTERNET câte vrei!

Plăcuţe FALSE cu locurile de parcare, GĂSEȘTI pe INTERNET câte vrei!

Replica API 21 aprilie 2021 | 00:39 6522

Constănţenii au găsit o nouă modalitate de a face bani. Mai nou, pe internet au apărut oferte de vânzare a plăcuţelor prin care cetăţenii să îşi poată marca locurile de parcare închiriate, iar doritorii le pot achiziţiona la doar 30 de lei. Însă, există o problemă. Plăcuţele nu sunt conforme cu cele agreate de Primăria municipiului Constanţa şi ar putea fi folosite şi de către cei care nu au un loc de parcare închiriat, dar care se gândesc că ar putea să “fenteze” regulile şi să pună stăpânire pe unul fără ca cineva să îşi dea seama.

“Vând plăcuţă ‹parcare închiriată› - 25% reducere”

În ultima vreme, internetul a fost împânzit de tot felul de anunţuri de vânzare. Nici constănţenii nu se dau în lături şi caută să facă bani şi din piatră seacă. Mai nou, plăcuţele care indică locurile de parcare închiriate fac subiectul acestor anunţuri. “Vând plăcuţă ‹parcare închiriată› Constanţa- Promoţie - 25% reducere! Realizăm plăcuţe indicatoare parcare închiriată. Printul este UV - foarte rezistent - nu se decolorează, nu se zgârie şi nu se şterge. Opţional - Realizăm suport din fier pentru plăcuţă. Sunt incluse patru autoforante pentru montaj. Realizăm orice dimensiuni de plăcuţe, cu orice mesaj”, este anunţul de vânzare al unui constănţean.

Cetăţenii care au un loc de parcare închiriat de la Primărie şi doresc să semnaleze acest lucru, pot achiziţiona o astfel de plăcuţă la doar 30 de lei, însă trebuie să ţină cont de un singur lucru.

Plăcuţele nu sunt conforme cu cele agreate de Primărie

Reprezentanţii Primăriei Constanţa au precizat pentru reporterii Replica faptul că plăcuţele “nu sunt conforme cu cele agreate de Primăria municipiului Constanţa. Acestea trebuie să fie achiziţionate din locuri autorizate şi să respecte caracteristicile prevăzute în anexa Regulamentului”.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se fac numai la o firma in Cta...si e conforma..si ieftina si calitate superioara Digitalstudio zero 765 000 642
1
1
si ce va deranjeaza nu mai poate firmele lu chitac sai dea spaga??
2
0
Mai exact , ce masina are balena si zona precisa, ca BM uri sunt multe. Sunt innebunit dupa balene !
4
1
mascata pentru firmele unor escroci pluseristi
8
5
Balena cu BMW Pescarilor BM
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108