REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PLAJA din EFORIE a lui GEORGE COPOS PLÂNGE după TURIŞTI

PLAJA din EFORIE a lui GEORGE COPOS PLÂNGE după TURIŞTI

Replica API 5 august 2020 | 00:00 3772

ANA Hotels, unul dintre cele mai mari companii hoteliere de pe plan local, controlată de omul de afaceri George Copos, are probleme cu afacerea de pe litoral. Copos deține la Eforie Nord hotelul Europa, iar în perioada pandemiei, serviciile au fost suspendate. După redeschidere, au continuat problemele pentru afacerist, în contextul în care angajații unității hoteliere se plâng că nu au turiști, iar plaja este goală.

Ana Hotels, companie controlată de omul de afaceri George Copos, fostul patronul echipei de fotbal Rapid Bucureşti, deține în portofoliu șapte proprietăți, respectiv hotelurile Athénée Palace Hilton, de 5 stele, și Crowne Plaza Bucharest, de 4 stele, din Capitală, hotelurile Sport, Bradul și Poiana din Poiana Brașov, și Europa din Eforie Nord.

Se pare că afaceristul nu reușește să-și revină după pandemie, mai ales că autoritățile au impus măsuri de distanțare pentru prevenirea infecției cu COVID-19. Emil Fărcășanu, fost (n.red. posibil și în prezent) angajat al lui George Copos, aflat pe plaja Ana a hotelului Europa din Eforie, a ținut să arate cât de afectat este hotelul de măsurile impuse de autorități: ”Așa arată plaja Ana, care chiar respecta tot ce este de respectat, chiar s-a exagerat... În loc să fie ocupată de oaspeți fericiți, aceștia au fost, sunt și vor fi alungați în continuare din "grija pentru sănătatea noastră"... Dar dacă s-a tras la sorți că nu mai avem voie la vacanțe, clipe frumoase la mare, la munte, seri cu prietenii... asta este, deocamdată”, este de părere Fărcășanu.

Copos și-a vândut, în 2017, hotelul Astoria, pentru a se axa mai mult pe complexul Europa

Problemele lui Copos pe litoral nu sunt de azi, de ieri, ci de mai mult timp. Concurența l-a făcut pe fostul patron al echipei de fotbal Rapid Bucureşti să-și vândă unul dintre hoteluri din Eforie Nord, Astoria, pentru a se axa doar pe primul dintre ele.

Iar planul nu a dat greș. În sezonul estival trecut, față de 2018, vânzările la hotelul Europa au crescu cu 15 %. Anul acest, pare că pandemia i-a pus capac.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a mostenit-o cumva de la muma-sa, tara de rahat?
0
0
Arogant si hot sa plece in plm din Eforie el a distrus o cu primarul Roby serban
6
0
Ha ha ha, nu a-m vr-ea sa ne punem cu ti-ne hahaha
3
0
Doamna Milela Pascal, daca tot ati folosit postarea mea, ar fi trebuit sa aveti bunul simt de a o folosi in intregime, nefiind foarte lunga, nu sa o trunchiati si sa o folositi intr-un sens tendentios la adresa proprietarului! Sensul postarii era EXACT DESPRE ATITUDINEA INCORECTA SI PARTINITOARE DIN MEDIA in evidentierea DOAR A LUCRURILOR NEGATIVE, "ascunzand" lucrurile pozitive facute de zeci de mii de oameni din turism. Ce faceti dumneavoastra poate fi numit oricum, mai putin jurnalism...
0
5
Va rog frumos gata cu afirmatiile la adresa mea,nu cred ca a-ti vrea sa va puneti cu mine!
7
5
jegul asta de copos a furat patrimoniul BTT si acum sa-i plingem de mila ?
8
1
Imi dau lacrimile cand vad cat de greu o duce.
10
3
Ce bine ii mergeau afacerile utc-istului la Eforie cand erau manageriate de amanta sa dragalasa Anca Nedea, ahhh ce vremuri.
10
3
da chiar pasta nu il ia DNA de unde are asta plaje la Eforie ia lasat mostenire Ceausescu
10
0
La eforie nord este o infecta de plaja,numai tigani din toate colturile tarii. In plus misuna cei care vand porumb, goosi, kurtos, tricouri,scoici, etc,..numai tigani imputiti, care fac comert ambulant cu stirea sefului politiei eforie Sezlongurile nu respecta distanta de 2m intre el, iar covidul este prezent in cantitate mare, Cea mai mare prostie sa mergi la eforie nord, sa-ti strici concediul. Statiunea este mizerabila, lipsa locuri parcare, strazi sparte si neasfaltate de 2 ani, o infectie totala aceasta statiune, Cum este primarul este si statiunea,..omul sfinteste locul,RUSINE
14
3
pai dar 90% din carciumari au primit de la tovarasu ceasca niste spatii turistice pe care s ale exploateze doar nu au luato de la zero
12
3
Poate c-ar fi cazul sa se axeze si pe munca cinstita si transpiratie ....De unde averile nesimtite ? Inventia vietii lor a fost descoperirea averii publice nepazite ....
14
2
o mizerie de plaja,ca si hotel europa.prostul si cu inteligenta denevasta.sa au ras toti copacii,intr.o statiune mizerabila deja si infestata demachidoni,unde trebuie sa.ti cosi buzunarele ca sa nu te fure. Si la poiana,ana bucu hotels,niste mizerii,luate moca si managerizate de maimutze!
14
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108