REPLICA ONLINE CONSTANTA

10° Constanța Sâm., 11 Mai 2024
Anul XX Nr. 6726
10° Constanța Sâmbătă, 11 Mai 2024 Anul XX Nr. 6726
 

PLAJĂ închisă cu GARD DE SÂRMĂ, la Eforie

PLAJĂ închisă cu GARD DE SÂRMĂ, la Eforie

Replica API 3 august 2018 | 00:06 664

Situație cu iz ilegal pe plaja din Eforie. Localnicii semnalează că o porțiune de plajă, unde funcționează un punct de debarcare piscicol, a fost împrejmuit cu un gard de sârmă. Este vorba despre un punct de debardare deținut de întreprinderea individuală Florin Mihai Guță, iar terenul aparține ANPA.

Situația a fost semnalată și reprezentanților Apelor Române Dobrogea Litoral, care au demarat verificări. „Am purtat o discuție ieri, le-am pus în vedere că legislația impune ca un culoar de cinci metri, de la linia țărmului, să fie lăsat liber. Astăzi vor merge doi inspectori la fața locului, să vadă situația din teren”, ne-a precizat Hristu Uzun, director executiv al Apelor Române Dobrogea Litoral.

Din fotografiile făcute publice pe un grup de socializare se poate constata că gardul de sârmă instalat de beneficiarul porțiunii de plajă se întinse inclusiv în apa Mării Negre, nici vorba de vreun culoar lăsat liber pentru accesul neîngrădit al populației!

F.B.

Sursă foto: Eforie, Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar fi interesant de aflat daca in aceasta vara mai avem acces la aceasta plaja. Probabil ca ar trebui sa se aplice si aici legea, care de fapt nu se aplica nicaieri, de a ne permite noua, turistilor, accesul la plaja si mare.
0
0
Situatia este aceeasi, nu a fost luata nici o masura, iar turistii sunt amenintati cu caini atunci cand traverseaza zona.
0
0
Gardul trebuia daramat imediat, iar cel care a ingradit amendat
0
0
cred ca e asta plaja imi a placut acolo, era linistit .. alt timp...
2
1
Daca am dat paduri, izvoare, solul si subsolul, ne impotrivim noi prostimea tocmai la Mare ?!?
2
0
era ultima bucatica de plaja unde nu iti futea nimeni icrele cu sezloange ,manele si gogosi....ce PLM inseamna cacatu asta cu gardul lui...astia din Eforie ar trebui sa ii faca tigania aia de gard,mii de farame
14
0
Palaz impreuna si cu sprijinul lui Lupu Enutu de la ape, cu Uzun Hristu fac imparteala pe toate plajele dupa grade, dupa bugete si ce mai pica.
13
2
O fi marea masi....sau plaja ?
13
0
La eforie orice e posibil nu e problema, unu a facut gard in parc la teatrul de vara, era cica proprietar, dadu-se spaga si era aranjat...Eforie....!!!
11
0
Nu poti avea mari pretentii de la o subspecie aflata la prima generatie incaltata.
13
0
Mokaneii sunt cei mai "cinstiti".... Uitati ca tara asta e furata de Alde Draqnea Tariceanu et co. Ti ai dreaq de hoti violatori si koorve
11
10
Tara de cacat
18
4
Popor de tigani
18
4
Era singura bucatica de plaja in care iti puteai lasa copilul in apa fara teama ca ti-l ia valul! Cum se poate asa ceva? In ce tara traim? Sa se mute in pula mea cu sandramaua aia jegoasa ...ala este loc amenajat? AUTORITATILE...DORMITI S-AU V-ATI LUAT PARTEA?
26
0
Ma da 5 metri astia pe malul lacului Sutghiol de ce nu se respecta si unii si au imprejmuit pana in lac . Acolo nu se vede . Era unu care iesia cu salupa din living in lac si acum e in Madagascar
31
2
Tot jegosii de machidoni vor sa faca legea ?????
27
5
Plaja trebuie sa fie a oamenilor. Nu sa vina toti jegosii sa traga gard ca este de la masa . Este ilegal si abuziv concesionata.cata spaga ai dat pescaru' lu Guta ?
35
0
vrea sa si faca cimitir particular pt toata familia ,neamuri si alte inbarligaturi , asa i la machidoni se tin de neamuri
23
4
Este finu' lui Palas ...
26
0
In toate conducerile si in toate afacerile "de succes" se afla doar branzari?
38
5

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389