REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Fostele plaje virgine de pe litoral surprind plăcut devenind varianta mai bună și mai scumpă a lu’ Mamaia

Fostele plaje virgine de pe litoral surprind plăcut devenind varianta mai bună și mai scumpă a lu’ Mamaia

Replica API 29 iunie 2022 | 00:00 3583

Chiar dacă foarte multă lume reclamă prețurile din Mamaia că sunt foarte mari, iată că există un loc în Constanța unde prețurile le depășesc pe cele din stațiunea considerată a fi cea mai luxoasă de pe litoralul românesc. Plajele Modern și 3 Papuci au detronat Mamaia lacapitolul prețuri.

Modern și 3 Papuci, plajele de lux ale litoralului

Pe timpuri Plajele Modern și 3 Papuci erau frecventate, în mare parte, de locuitori, și mai puțin de turiști, poate și din pricina prețurilor scăzute, dar și pentru că nu erau atât de aglomerate, așa cum sunt astăzi. În timp, situația s-a schimbat : plajele au ”evoluat”, făcând concurență celei din Mamaia. Modern și 3 Papuci au ajuns, și ele, plaje de lux unde vine toată lumea să se relaxeze și să se rupă în dansuri nebune la petrecerile de la Beach Bar-uri. De ce spunem asta? Din pricina prețurilor, mai ales.

Dacă întrebați cât costă o bere la plaja Modern sau 3 Papuci, ei bine aflați că berea la draft ajunge la 13 lei, față de acum câțiva ani, când era 7-8 lei. Berea la sticlă este și ea la fel de scumpă, adică 18 lei. Muzica răsunătoare, oamenii aleși și hamacele colorate deschid sezonul și îmbie cumpărătorul să tot cheltuie 18 lei pe o bere.

Dacă totuși berea nu este alimentul vostru preferat, beach bar-urile vin la pachet și cu băuturi mai tari, precum vinul. Aici, prețurile diferă, de la 60 de lei și pot ajunge până la 250 de lei.

La Mamaia, în zona Perla, ne permitem berea

Și, ca să facem o paralelă, vă prezentăm și prețurile din Mamaia. De exemplu, în zona Perla, berea artizanală nu depășește 14 lei. Vinul este 120 de lei, cu mențiunea că singurul vin la 250 de lei are un litru și jumătate, ceea ce din punct de vedere al calității-preț este perfect normal, față de restul sticlelor care au 750 ml.

În concluzie, dacă vreți să vă simțiți ca-n Maldive, dați o tură la Modern și vă…lămuriți!

Ariana MANTA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
P***t e cine da. Lada frigorifica e solutia!
0
0
SIGUR,pt.ca. autoritatile nu sunt in stare sa mute Neversea in Mamaia si sa redea plaja si linistea constantenilor.Ce vreti banul este ochiul dracului.
0
0
pentru mazare asta de mai jos 09:36 de pe urma Neversea traiesc multi din Constanta incepind cu babele cu cheile de pe margina drumului taximetristi care te urca la pret cluburi si restaurante unde se vinde mancare si cite si mai cite . Vin multi bani in citeva zile numai ca tu plingi dupa pachetele cu ulei si pui congelati ai lui mazare puscariasul .
1
0
Nea virgile chitac cata spaga ai luat ca sa permiti neversea sa distruga plaja din oras? Securisto comunistilor. Va asteapta si pe voi puerta blanca
0
0
astia vor sa traiasca 1 an din profitul pe 2 luni, jaf pe fata.aci e specula nu comertz
0
0
Ai bani maninci, nu ai bani nu iti este foame.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108