REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Planurile artistului, Dani Mocanu, cu privire la concertul din curtea vilei sale, încurcate în ultimul moment

Planurile artistului, Dani Mocanu, cu privire la concertul din curtea vilei sale, încurcate în ultimul moment

Valentina CAMARA 18 noiembrie 2022 | 00:00 553

Dani Mocanu a primit o veste neplăcută săptămâna aceasta. Celebrul manelist a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor și plănuiește să organizeze un concert de zile mari, chiar în curtea vilei sale din Ștefănești.

Totuși, există o serie de aspecte care s-ar putea să îl încurce în plănuirea evenimentului, căci o astfel de adunare pare să fie ilegală. Vedeta riscă să primească mai multe amenzi, așa cum se întâmplă și în cazul protestelor organizate fără autorizație, iar dacă va deranja liniște publică și vecinii se vor plânge, riscă sancțiuni suplimentare.

Dani Mocanu plănuiește un concert în curtea vilei sale din Ștefănești

Dani Mocanu le-a dat o veste de zile mari fanilor din mediul online. Artistul plănuiește să organizeze cât mai curând un concert în curtea casei sale, având în vedere că este arestat la domiciliu și nu poate ieși pe poartă.

" Nu ştiu cât va mai dura arestul meu la domiciliu, însă am pregătit aşa: în cel mai scurt timp posibil voi organiza un concert la mine în curte, cu porţile deschise, şi voi primi toţi fanii mei, din toate colţurile României, intrare gratis la mine în curte… voi cânta de pe terasă! O să când pentru toată lumea gratis, mâncare şi băutură gratis, toată noaptea de la mine, Dani Mocanu, pentru toţi fanii mei! Vă aştept! Cred că-mi intră în curte două mii, trei mii de persoane. O să vă ţin la curent, o să vă anunţ eu data şi ora exactă, şi o să fac ceva în premieră ce nu s-a întâmplat nici la nivel mondial", a anunțat Dani Mocanu pe rețelele de socializare.

Artistul se așteaptă la 2000 – 3000 de oameni și susține că petrecerea va avea acces gratuit și se va ține la el în curte.

Cum ar putea fi încurcate planurile lui Dani Mocanu

Pentru fanii artistului este cu siguranță un motiv de bucurie, numai că există o serie de piedici de care artistul s-ar putea să se lovească. Concertul pe care el vrea să îl organizeze pare, la prima vedere, o idee bună, iar cei care îl apreciază pot veni să în vadă cântând, deși este arestat la domiciliu, numai că este ilegal!

Jurnaliștii WOWbiz.ro au discutat cu avocatul Adrian Cuculis despre acest aspect și au aflat că organizarea unei petreceri de acest gen implică o serie de autorizații, iar contravențional este ilegală. Totodată, pentru tulburarea liniștii publice vedeta va risca și mai multe amenzi, în special dacă vecinii mai cheamă și poliția.

"Este ilegal contravențional vorbind și este ilegal având în vedere că acest concert poate fi asimilat unei dublări publice sau, mai bine spus, unei adunări care necesită o autorizație de participare. Poate fi comparat cu un protest așa că s-ar putea să aibă niște surprize pentru că dacă vor veni acolo mii de persoane o să vină polițiștii și o să îi spargă concertul.

Este foarte posibil să se trezească și cu o serie de amenzi și există riscul să fie dat în judecată și de către vecinii lui dacă face gălăgie", a explicat avocatul Adrian Cuculis.

Dani Mocanu, trimis în judecată pentru tentativă de omor

Artistul a fost trimis recent în judecată, pentru tentativă de omor. Decizia instanței de la Pitești vine după ce vedeta a fost implicată într-un scandal, în vara acestui an. Reamintim că Dani Mocanu și fratele său au fost acuzați că au agresat un bărbat, într-o benzinărie de la marginea orașului Pitești.

" Procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş a finalizat urmărirea penală și a dispus trimiterea în judecată a unui număr de patru inculpaţi, din care:  - un inculpat, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii în concurs real infracțiunilor de tentativă la omor; tulburarea ordinii şi liniştii publice; lovire sau alte violenţe, infracţiuni care sunt prevăzute de art. 32 alin. 1 Cod penal raportat la art. 188 alin. 1 Cod penal; art. 371 Cod penal; art. 193 alin. 2 Cod penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal;  - un inculpat, în stare de arest la domiciliu, sub aspectul săvârșirii în concurs real infracțiunilor de tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, infracţiuni care sunt prevăzute de art. 32 alin. 1 Cod penal raportat la art. 188 alin. 1 Cod penal; art. 371 Cod penal, ambele cu aplicarea art. 44, al. 1 Cod penal şi art. 38 alin. 1 Cod penal (în sarcina acestui inculpat s-a reţinut săvârşirea faptelor în stare de pluralitate intermediară şi în termenul de supraveghere stabilit de instanţă, acesta fiind condamnat anterior la pedeapsa de 9 luni închisoare, cu executare, prin hotărâre definitivă a unei alte instanţe de judecată);

În fapt, prin actul de sesizare a instanţei de judecată competente, s-a reţinut, printre altele, că, în seara zilei de 18.08.2022, în intervalul orar 23:45-24:00, în timp ce se afla la benzinaria OMV Petrom Podul Viilor, pe fondul unui conflict preexistent, unul din inculpaţi: - i-a aplicat unei persoane vătămate trei lovituri cu un obiect contondent tip bâtă /rangă metalică în zona umărului, zona spatelui şi, respectiv zona capului, în timp ce victima era ţinută de mâna dreaptă şi de obiectul de vestimentaţie (tricou) de un al doilea inculpat (care astfel a împiedicat-o pe persoana vătămată să fugă din raza de acţiune a loviturilor aplicate de primul inculpat), cu scopul de a-i suprima viaţa, provocându-i leziuni traumatice cuantificate in 60-65 zile de îngrijiri medicale, care nu au pus în primejdie viaţa victimei; - i-a aplicat unei a doua persoane vătămate o lovitura cu un obiect contondent tip bata/ranga metalica în zona buzei, zona pieptului şi, respectiv zona braţului drept, provocându-i leziuni traumatice cuantificate în 5-6 zile de îngrijiri medicale, care nu au pus în primejdie viaţa victimei.

În cursul efectuării urmăririi penale, procurorii au beneficiat şi de sprijinul Serviciului Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş.  Rechizitoriul împreună cu dosarul cauzei au fost trimise Tribunalului Argeş, spre competentă soluționare", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine drk la mai facut si pe pisicul asta artist ?
2
0
DANY MOKANU MONDYALU
0
0
Va croncani din colivie !
2
1
daca si pocitania asta crede ca este artist de jean ,dem,toma,amza ce spunem?:asta nu are decit 4 clase si alea la ff.cred ca il asculta numai cei de nivelul lui
4
0
Batai,camatarie,proxenitism.
3
0
What a fucking idiot
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272