REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ploaia a creat haos în traficul rutier din Constanţa! Video

Ploaia a creat haos în traficul rutier din Constanţa! Video

Replica API 19 mai 2022 | 22:32 2018

Ploaia torențială care s-a abătut în cursul zilei de miercuri, 18 mai a.c., peste județul Constanța, a provocat, în doar câteva ore, mai multe accidente pe drumurile publice. Neadaptarea vitezei la condițiile de drum și neatenția la volan le-a dat de furcă conducătorilor auto, dar și pompierilor militari și cadrelor medicale.

Nu mai este o noutate faptul că România se află printre statele UE cu cele mai multe accidente rutiere produse pe drumurile publice. Condițiile meteorologice par să le dea mari bătăi de cap conducătorilor auto, care par să uite de regulile de circulație atunci când își fac apariția câțiva stropi de ploaie. Astfel, ziua de miercuri, 18 mai a.c., a fost o zi de foc pentru pompierii militari, cât și pentru cadrele medicale.

I-a zburat motorul în urma coliziunii cu sensul giratoriu

Fără doar și poate, cel mai spectaculos accident a fost cel produs la Năvodari, în cursul zilei de miercuri, 18 mai a.c., în jurul orei 05:15. Un autoturism marca Volkswagen a intrat în coliziune cu sensul giratoriu de la intrare în oraș, în zona Penny Market. Mașina scăpată de sub control a lovit refugiul din stația de autobuz, iar în urma impactului destul de puternic, motorul autoturismului, cât și una dintre roți, au fost proiectate pe carosabil și pe spațiul verde din jur.

Evenimentul s-a soldat cu o victimă, fiind vorba despre șoferul autoturismului, care a fost transportată la Spitalul Județean de către echipajul SMURD Midia.

Autotren ieșit de pe partea carosabilă!

La doar câteva ore distanță față de evenimentul rutier din Năvodari, pompierii militari din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină între localitățile Mircea Vodă și Satul Nou. De data aceasta, pompierii au avut de asigurat măsurile PSI la un autotren, fără încărcătură, care a părăsit partea carosabilă. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Pompierii au acționat și pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil, pe DN39, la intrare în orașul Mangalia.

Taxi avariat pe strada Poporului

La doar câteva minute de la degajarea copacului căzut, mai exact în jurul orei 09:16, pompierii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Poporului din Constanța. Două autoturisme au fost implicate în accidentul rutier, printre care și un taximetru. La fața locului s-au deplasat echipaje de pe ambulanța SAJ B2, dar și SMURD, cât și polițiștii rutieri.

Numărul accidentelor rutiere este în creștere

De asemenea, traficul a fost paralizat pe principalele artere din municipiu, pe semen că ploaia nu le priește șoferilor. Vă reamintim că, în anul 2021, s-au produs un număr de 1063 de accidente rutiere, iar în anul 2020, au fost înregistrate 782 de asemenea accidente.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Haosul nu este creat de ploaie , ci de incompetentii retardati care se afla la volan !
0
0
greu cu fiziva si cu agricultorii cazuti din copac.cind se. intorc cu roatele in sus se intreaba cit de prsti sint.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108