REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ploaia torenţială a răvăşit Medgidia: mai multe case şi subsoluri de bloc au fost inundate - VIDEO

Ploaia torenţială a răvăşit Medgidia: mai multe case şi subsoluri de bloc au fost inundate - VIDEO

Replica API 9 iulie 2018 | 02:52 404

În perioada 8 iulie, începând cu ora 11.00 și până marți, 10 iulie a.c. ora 21.00, județul Constanța se află sub Cod galben de ploi torențiale și vijelii! În N-V judeţului, duminică, până la ora 17.30, a fost valabil şi un cod portocaliu de ploaie, vijelie şi descărcări electrice. De altfel, în municipiul Medgidia au fost înregistrare probleme, ca urmare a cantităţii mari de precipitaţii. Pompierii au fost solicitaţi să intervină în cazul unor locuinţe indivuale, precum şi în cazul unor blocuri.

15 pompieri ai Detaşamentului Medgidia, cu trei motopompe, au intervenit pe parcursul zilei de duminică pentru înlăturarea efectelor negative de ploile abundente în subsolurile a 3 blocuri şi 4 locuinţe individuale.

Amintim că, în urma avertizărilor meteorologice de instabilitate atmosferica accentuată, la nivelul RAJA S.A. s-a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă. „Facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924”, au transmis reprezentanţii regiei.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
foarte bine sa ii mai spele si pe ei
0
0
Vrabie e un bou,nu a raspuns la nici un apel telefonic la isu,prefectura si toti cei care l-au cautat.Era beat mort pisat pe el cu nasu bagat in curva lui de la adp la hotel stadion camera 101 unde vine frecvent.Avem si poze cu padurarul sef la ceas de noapte.Ce il tot intrebati atata de probleme orasului?Aveti de grija ca imediat va ia mortii si familia in banana.Doar stiti ca e cel mai mare distrus de primar pe care la avut Medgidia vreodata.Asa ca,atentie mare cu lautarul..
6
0
nu e treba primarului, e treba alora de la RAJA ce de-aia platim mc canalizare la acelasi pret cu mc apa potabila! sa investeasca in canalizari sunt cateva strazi cu probleme
1
6
primaru nu a putut da curs situatiei de urgenta era la chiftea beat mort cu decuseara un alt bou ca si primaru dupa ce la falimentat pe tutica acum ii vine randul lui marele chiftea usor baieti cu pianu pe scari el vrea referendum sa schimbe consilieri dar pe el cine poate va veni vremea sa plece zdrentouiul si mincinosul de vrabie
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212