REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Ploșnițe la Spitalul Universitar. Medicii au găsit insectele pe un pacient

Ploșnițe la Spitalul Universitar. Medicii au găsit insectele pe un pacient

Andreea VLAICU 2 aprilie 2024 | 00:00 553

Un cabinet din Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Universitar din Capitală a fost închis după ce medicii au găsit ploșnite pe un pacient care a ajuns acolo. Bărbatul a fost imediat izolat și spațiul dezinfectat.  

Plosnite la Spitalul Universitar. Medicii au gasit insectele pe un pacientSpitalul Universitar din București

Bărbatul pe care medicii de la Spitalul Universitar au găsit ploșnițe a ajuns la spital vineri, din cauza unei insuficiențe respiratorii cauzate de substanțele toxice pe care le-a folosit acasă, în încercarea de a-și dezinfecta locuința în care erau ploșnițe.

De altfel, bărbatul le-a spus medicilor că are ploșnițe acasă și medicii au găsit insectele și pe el. Bărbatul a fost izolat și i s-au acordat îngrijirile de care avea nevoie și spațiul respectiv a fost închis.

Până acum, s-au făcut două dezinsecții în acel cabinet, dar cabinetul rămâne în continuare închis. La Spitalul Universitar, este și o echipă de la Direcția de Sănătate Publică București, care stă de vorbă cu medicii.

Numeroase cazuri de infestări cu ploșnițe în București

Vor fi în continuare proceduri de dezinfecție și dezinsecție în acel spațiu, care deocamdată rămâne închis. Ceilalți pacienți care ajung în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Universitar din Capitală sunt consultați în alte cabinete. De altfel, nu este primul caz de acest gen din București. În luna februarie, o femeie a ajuns la Spitalul Militar din Capitală cu ploșnițe. Și acolo medicii au luat imediat măsuri, au izolat pacienta și au dezinfectat și dezinsectat spațiul respectiv, iar în urmă cu două săptămâni școlile din Sectorul 5 al Capitalei au fost închise tot din cauza ploșnițelor, scrie știrileprotv.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272