REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
15.9° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

PMP Constanţa: Noi îi avertizăm pe români că PSD este un partid agresiv şi violent

PMP Constanţa: Noi îi avertizăm pe români că PSD este un partid agresiv şi violent

Replica API 15 mai 2014 | 00:00 179

Comunicat de presă PMP Constanţa:

"Partidul Mişcarea Populară acuză PSD că foloseşte în această campanie electorală toate mijloacele pentru a-şi asigura dominaţia categorică a spaţiului public şi pentru a strivi orice concurenţă.

Agresivitatea lui Victor Ponta contra PMP se traduce în teritoriu, prin distrugerea şi furtul materialelor electorale ale Mişcării Populare şi, prin intimidarea membrilor şi simpatizanţilor noştri care fac campanie. Am avut deja astfel de incidente semnalate de colegii noştri din mai multe judeţe - de exemplu Vrancea, Satu Mare, Cluj, Galaţi sau Dolj.

Noi îi avertizăm pe români că PSD este un partid agresiv şi violent.

Reamintim fapte recente:

- primarul PSD de Târgu Jiu, Florin Cârciumaru ameninţă de faţă cu presa un judecător din Biroul Electoral Judeţean Gorj.

- fostul prefect de Galaţi şi membru important din PSD Galaţi, Emanoil Bocăneanu, numit în urmă cu 2 ani prefect chiar de către Victor Ponta, este acuzat de comandarea unui asasinat contra unui martor-cheie din procesul său.

- primarul sectorului 3 Robert Negoiţă, acelaşi care vrea desfiinţarea corturilor de campanie ale PMP, se află în conflict cu un coleg de-al său din PSD, conflict în care se pronunţă ameninţări cu eliminarea fizică.

Am primit semnale din ţară, legate de intenţia foarte serioasă a PSD de a reintroduce în ziua votului operaţiunea Autocarul, operaţiunea Suveica, operaţiunea Mita Electorală.

Facem un apel la toţi cetăţenii români: veniţi la vot pe 25 mai şi daţi un semnal clar că, România nu este a PSD! Costul unei Românii conduse total de PSD este uriaş şi este inacceptabil.

Mişcarea face schimbarea, dar prezenţa face diferenţa. Veniţi cât mai mulţi la vot pe 25 mai ca să oprim PSD-ul!"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272