REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

PMP susține Guvernul Orban în condițiile unui Acord politic

PMP susține Guvernul Orban în condițiile unui Acord politic

Replica API 29 octombrie 2019 | 02:58 344

PMP a decis, în ședința Colegiului Național, să voteze pentru investirea Guvernului Orban, însă doar în condițiile unui acord politici.

”PMP a votat moțiunea de cenzură din convingere. Rămânem consecvenți. Am decis azi în ședința Colegiului Național că PMP va vota pentru învestirea noului Guvern în condițiile unui Acord politic care să cuprindă:

1. Extinderea rețelei de gaze din România - creșterea de la 32% la 60% a procentului românilor care au acces la reţeaua de gaze naturale;

2. Eliminarea pensiilor speciale;

3. Infrastructură – un plan amplu de dezvoltare a infrastructurii din România. PMP are o serie de proiecte legislative pe care dorim să le punem în practică:

▪ Autostrada Unirii

▪ Autostrada Nordului

▪ Autostrada Estului

▪ Autostrada Ploieşti – Braşov

▪ Autostrada Piteşti – Sibiu

4. Reforma sistemului de sănătate: PMP propune implementarea Legii Sănătăţii aşa cum a fost ea elaborată de Administraţia Prezidenţială în timpul celui de-al doilea mandat al Preşedintelui Băsescu;

5. PMP doreşte implementarea unei legi de transparenţă totală în administraţie în ceea ce privește cheltuirea banilor publici”, a postat, pe facebook Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP.

”Regretăm că din programul de guvernare al PNL lipsește proiectul pentru revenirea la alegerea primarilor în 2 tururi de scrutin, precum și faptul că a fost desființat Ministerul pentru Românii de Pretutindeni. Mai mult, suntem profund nemulțumiți de lipsa unui minister dedicat relației cu Republica Moldova”, a mai postat Constantin.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa - ti dam la muie ! animalule , vino sa te vad , sa-ti dau din pensia speciala !
2
1
mancatori de rahat toti. nu mai vrea nimeni din 2 tururi primarii, idiotii astia de la PMP auzi ce vor gaze, pai la basini aveti in cap in parlament produceti atatea gaze ca nu mai trebuie nimic, vor doar vreo 2.000 km de autostrazi intr-n an cand in 30 s-au facut vreo 200. Mancatori de cacat , vorbe frumoase si atat. Pai de ce futuva'n gura n-a facut chiompanu cand a fost ministru la transporturi si presedinte? Ca a ingropat toti banii in posetele lui Udrea futuva's
8
0
Ati renuntat si voi la doua tururi? Ati cazut la pace cu ungurii si cu PSD...
8
0
In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
1
2
PMP egal PD-L egal Petrov un fel de PNL! Mai tata mai !
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272