REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

PNL a depus un proiect de lege prin care parlamentarii să nu mai beneficieze de indemnizaţia pentru limită de vârstă

PNL a depus un proiect de lege prin care parlamentarii să nu mai beneficieze de indemnizaţia pentru limită de vârstă

Replica API 26 mai 2020 | 00:00 1091

PNL anunţă că a depus un proiect de lege care vizează modificarea statutului senatorilor şi deputaţilor, proiect conform căruia parlamentarii ar urma să nu mai beneficieze de indemnizaţia pentru limită de vârstă, potrivit news.ro.

Anunţul a fost făcut, luni după.amiază, de către liderul deputaţilor PNL, Florin Roman.

Florin Roman

El a afirmat, într-o declaraţie de presă, liberalii au depus un proiect de lege care vizează statului parlamentarilor, în acord cu o decizie a CCR, proiect care vizează abrogarea indemnizaţiei pentru limită de vârstă de care beneficiază senatorii şi deputaţii. Roman a spus că nu există niciun motiv ca proiectul să mai fie atacat la CCR.

Citește și: Gabriela Firea reacție privind candidatura lui Marcel Vela la Primăria Capitalei: Pentru mine, orice candidat este de luat în seamă

"Proiectul nostru de lege cuprinde toate observaţiile emise de Curtea Constituţională pe acest subiect. Din punctul nostru de vedere nu vor mai avea niciun motiv să respingă sau să declare neconstituţional un proiect de lege care este făcut în baza solicitărilor celor de la Curtea Constituţională. (...) Preia în întregime observaţiile Curţii Constituţionale şi sper ca el să fie adoptat în regim de urgenţă pentru că partidele mari din Parlamentul României, cel puţin declarativ, au spus că vor susţine orice proiect de lege constituţional pentru eliminarea pensiilor senatorilor de deputaţilor”, a afirmat Florin Roman.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cerem guvernului sa anuleze toate pensiile nesimtite. Ajunge cu banii dati de-a moaca. La munca cu trantorii.
0
0
Cerem anularea pensiilor speciale, anularea indemnizatiilor revolutionarilor, deportatilor, etc., plafonarea salariilor nete la 5.000 de lei si a pensiilor la 4.000 lei.
4
3
Am fost pus de guzganu rozaliu hrebenciuc.Bravo PSD.Florin e la snn nu a ajuns depesedizarea.
0
2
Pensiiile speciale ...DL or urmasi ai lui Petrov ...Cand le impozitati cum a propus ...PSD !!!! cu 90 la SUTA ?!!??!!!??
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212