REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PNL a VALIDAT listele candidaților pentru alegerile PARLAMENTARE

PNL a VALIDAT listele candidaților pentru alegerile PARLAMENTARE

Replica API 19 octombrie 2020 | 16:25 3700

În Biroul Permanent Național al Partidului Naţional Liberal s-au validat listele candidaților PNL Constanţa pentru alegerile parlamentare din această iarnă.

"Sunt încântat de faptul că, și de această dată, partidul din care fac parte propune atât județului nostru, cât și întregii țări, cea mai bună echipă de profesioniști pentru construirea unui viitor mai bun. Suntem gata să ne apucăm de treabă. Împreună dezvoltăm Constanța, împreună dezvoltăm România!", a afirmat Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

Septimiu Bourceanu deschide lista de candidați la Senat, iar Bogdan Huțucă este cap de listă la Camera Deputaților.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mitra si Bobe? Serios? Cine naiba ii voteaza mah, in afara de Ionut Barbu si Andrei Patrascu? Niste sclavetzi scosi din dosul lui IPS Spagoveanu cu forcepsul, ziceai ca-s siamezi!
1
0
O sa scoateti voturi doar daca va votati intre voi ! La ce vad pe liste pana acum la PNL,PSD,USR-PLUS,PMP cu Elena Basescu si Palaz, alianta lui Ponta cu Tariceanu nici nu o iau in calcul,greu de votat cu cineva!Si daca mergi la vot poti sa iei si Covid!
3
1
Deci la Senat Brailoiu, pentru ca e singurul personaj cu personalitate. La Deputati, USR, pentru ca Stelian chiar are mai multa treaba la Bucuresti. Si cu asta basta.
1
3
Se mai duce sa va voteze pulea bagabonzilor, tara arde si baba se piaptana, hotii dracului.
10
0
Ctusoveanu e odrasla lui saimanov ala care a furat banii de la caritas. Hotii pnl sunt mai rai ca psd plus usr
10
0
votez USRPLUS
4
10
Votez PSD!!!!!!
14
5
Ghiolbanii romani au votat pnl cabd le-a ajuns shisul la os,,in anii 90 cand era nevoie mai mult ca niciodata , si-au dat cu votul in koaie, acum dupa toti hhotii fsncomunisti di psd s-au improprietarit de la massa pe moshie s-au saturat de ei si au zis gata ,,, e prea tarziu,, a trecut trenul kalicilor,,,din phula pensii marite!
5
0
atat am de zis: banias? bai citesc bine? banias? banias? mircea banias?
19
1
Unde esti tu Tepes doamne!!! Pai mai ghiorlanilor, ce teapa in gat va luati voi daca mai traia. Mai hotomanilor. Voi mergeri acolo sa mai trageti ceva tunuri, ca va doare in pwla de noi.
8
1
RUK.. pe dnii pnl-isti...cand veti fi pensionari..veti astepta PENSIA-PNL... LA ANU SI LA MULTI ANI...
4
2
Nu ati invatat nimic de la ciuma rosie! Ati devenit o ciuma galbena cu aceleasi metehne cu minciuni cu licitarea sinecurilor si promovarea pupincuristilor semidocti sau semianalfabeti. Rusine!! Sunteti ma jigodii decat scarbele care v-au precedat!
16
1
PNL a avut o sansa acum sa arate ca este altfel decat PSD - si a pierdut-o. Banias ??? Hutuca ???? Bourceanu ??? Altii mai CINSTITI nu ati gasit?? ca restul sunt locuri neeligibile. Acum ar fi sansa USR sa iasa cu oameni corecti la inintare
16
2
dorin opreanu te rugam numai da comentarii urate deapre colegii tai pe care live ii pupi in cur dupaia
6
0
Vrem sa vedem CV -urile celor propusi pentru senat si camera deputatilor. Nu este decat o minima decenta. PNL nu va ratati sansa de a ramane la guvernare, analizati foarte atent fiecare candidat. Daca revine PSD la guvernare probabil veti mai prinde o sansa sa guvernati peste alti 30 de ani ! Nu dezamagiti electoratul care doreste integrare europeana !
6
1
Extrem de bizara prezenta pe liste a bufleiului hotoman de la UOC. Se cauta in Parlament limbi matasoase, caractere subdimensionate si consumatori de top pt. cantina?
11
0
vezi ca nu e sifonul de druga, e vorba de un alt druga care are scoala si are vreo 15 ani de munca in spate
1
2
Blonda semidocta, ofer meditatii domnilor generosi, 120 sedinta. Discount machidonilor si masculilor alfa. Profita inainte sa ajung in parlament, ca dupa dublez tariful!
11
0
Ce ii recomanda ...munca la stat
18
2
Unu si unu...si va mirati ca psd urca in sondaje.....banias auzi..toate relicvele..plus bombardierii aialalti...
22
1
Mircea Banias ar putea fi cel mai autentic lider al Dreptei din Constanta. Fortat a parasit in 2011 din cauza lui Chiru, Pdl. Insa ne bucuram ca a revenit. Sper sa i se redea cat mai rapid ceea ce i s-a luat pe nedrept in 2011.
3
30
Bogdan Druga????? Banias???? Bourceanu si Crusoveanu? Sunt nebuni de legat astia de la PNL.... Hutuca, cat a fost spaga? La cat a ridicato nentu Dragomir? 150000? El cerea 100000 eur...
27
0
am impresia ca sunt retardati astia,cum bobe si druga traficant de droguri si peste obosit in pnl? pisamas pe voi de slugi
23
1
Banias baaaa,jegurilor
26
0
Baaaaa, nu va mai voteaza nimeni in Constanta cu astia cap de lista! Banias, Bourceanu, Bobe, Mitra. Jenant!
34
0
Banias?Sunteti idioti rau de tot.Cu cat o fi cumparat locul?
35
1
Si bourceanu, vai de noi
22
0
faceti pe dracu discutam la sfarsit
17
0
Aoleuuuu, iar Banias asta, nu mai scapam de el de vreo 20 ani. De aia voteaza oamenii PSD, din cauza prostilor care il propulseaza pe Banias pe lista...
42
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218