REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

PNL anunţă modificări la protocolul USL. Purtătorul de cuvânt al PSD: "Nu ştiu ce protocol se negociază"

PNL anunţă modificări la protocolul USL. Purtătorul de cuvânt al PSD: "Nu ştiu ce protocol se negociază"

Replica API 9 ianuarie 2014 | 00:00 218

Liberalii au anunţat introducerea unor modificări la protocolul de funcţionare al USL, însă partenerii lor de alianţă, social-democraţii, nu par să ştie nimic despre acest subiect.

Despărţirea dintre PNL şi PSD este o chestiune de timp

"Liderii USL sunt preocupaţi ca alianţa să devină cât mai performantă pentru a asigura guvernarea eficientă a ţării. În acest sens, se discută introducerea unor modificări la protocolul de funcţionare al Uniunii Social Liberale, care au în vedere îmbunătăţirea mecanismului de luare a deciziilor în interiorul USL atât în plan guvernamental, cât şi parlamentar", se arată într-un comunicat de presă transmis de liderul deputaţilor PNL, George Scutaru.

Potrivit surselor EvZ, liberalii vor semnarea unui pact de neagresiune cu PSD la nivelul USL, pentru alegerile europarlamentare.

Întrebat care sunt punctele din protocolul USL pe care PSD doreşte să le renegocieze, purtătorul de cuvânt al social-democraţilor, Cătălin Ivan a declarat că nu ştie nimic despre acest lucru.

"Nu ştiu ce protocol se negociază. Poate au discutat cei doi co-preşedinţi ai USL, dar la BPN nu s-a discutat", a spus Ivan, pentru EvZ.

În iunie 2013, la nivelul USL s-a discutat despre renegocierea protocolului Uniunii, în aşa fel încât în activitatea USL să nu mai apară "sincope, dar în cele din urmă, subiectul a fost abandonat.

sursa: evz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272