REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

PNL Constanţa a FINALIZAT listele de CANDIDAŢI pentru Consiliul Local şi Judeţean

PNL Constanţa a FINALIZAT listele de CANDIDAŢI pentru Consiliul Local şi Judeţean

Replica API 17 august 2020 | 00:35 7647

Liberalii constănţeni au finalizat lista candidaților pentru Consiliul Local Municipal Constanţa, dar şi pentru Consiliul Judeţean. PNL merge în mandatul 2020—2024 cu aceiaşi consilieri locali, cu mici excepţii. Rămân Mihaela Andrei, Adriana Arghirescu, Adriana Câmpeanu, Costin Avătavului, Lavinia Boldea.

În schimb, nu se mai regăsesc pe listă Raluca Trandafir, proaspătul prorector al Universităţii Ovidius pe Fonduri structurale și relația cu mediul socio-economic, şi Cristina Văsii.

Lista pentru Consiliul Local

Şi la Consiliul Judeţean rămân actualii aleşi, mai puţin Radu Bogdan Matei şi Memiş Baiazid. Tot la Consiliul Judeţean, pe listă se regăseşte Bogdan Baraţă, în prezent consilier local municipal.

Surse din cadrul PNL ne-au declarant că şefii formaţiunii politice au decis să nu mai pună pe listă pe cei care nu au mai venit la partid şi nu şi-au făcut treaba.

Listă pentru Consiliul Judeţean 1

Specificăm faptul că lista pentru Consiliul Judeţean este deschisă primarii cu notorietate din judeţul Constanţa, primari care au foarte mari şanse să câştige un nou mandat. Aceasta este doar o strategie pentru ca PNL să câştige cât mai multe voturi.

Listă pentru Consiliul Judeţean 2

Dacă vor recâştiga primăriile, se vor retrage, urmând ca locul lor să fie ocupaţi de următorii pe listă. După primari, primul pe listă, ocupând poziţia 10, este Marian Cruşoveanu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rusine PNL Constanta pentru o plagiatoare pe ultima pozitie la consiliul judetean. Promovati impostura!
4
0
Adriana Campeanu???? Pe bune???? Again????
3
0
Bai frate, da numai rapandule sunt in toata Constanta? Mie frica si de mine daca ajung acolo,ca ma fac ciorditor. Vaaaaiiiii
3
0
Cum il dati pe Iordache in prim plan nu vedeti ca doarne ,a dormit 2 mandate ca primar ,acum doarme profund in calitate de consilierul primarului la Cernavoda ,rectific doarme cu primarul ,amandoi visand la Ilene Cosanzene ,fredonand sloganul ,,dormim linistiti pe banii vostrii ,Alecu conduce bine primaria ,noi ne vom trezi dupa 27 septembrie ,Cernavodeni treziti-va si spuneti-le celor doi trantori BYE, BYE nu ve-ti regreta ,acum dau zor sa atraga electorat prin lucrarile de gaurire a strazilor ,lasa-ne IORDACHE cu lozincile tale ,pleaca de unde te-a adus Negoita .
4
0
Ce sa zic,numai premianti!
5
0
Sunt dezamagit de prezenta pe lista a lui Bucovala care prin scandalul Lupoaica unde Domnul Chitac a tinut partea comunitatii, Bucovala au tras partidul in jos la fel ca si varul lor prefect Niculescu care pe mine cel putin m-a dezamagit mult!
4
0
Pe ,Iordache trebuia sa il treceti la ,,Figurantul zile,,el asa este si la primaria Cernavoda unde are calitatea de consilier al primarului,nu stiu ce consiliere face, cui ii face,poate cestilor cu cafea ca in primarie este ,,sport national,,consumul de cafea ,fumatul ,si servitul mesei,numai arome imbietoare vin din birouri .Asa consiliere ii aplica Iordache primarului prin anumite birouri unde se incing ,, conferinte ,,avand ca tema ,,barfa,,cred ca ii destainuie tainele mandatele lui de ,,fost primar,,Eu il intreb pe Iordache ,,Daca ai fost primar, de ce nu mai esti?acum vrei iar ciolan ???
4
0
deja ati pierdut destul daca nu dati 40% la pensii, se va vedea la vot si se va simti
5
2
Vad ca Iordache e in prim plan la ,,poze,,oare isi cerseste inca o functie de consilier judetean???Acest minuscul individ nu merita nimic ,cat a fost primar,nu s-a remarcat cu nimic ,,bine ca nu mai este ,cand lucra la SCNM era praf la tehnica sudurii ,acum e mare consilier al primarului ,,galben,,Negoita ,care la randul lui e la fel de istet ca si sfatuitorul lui ,mic la stat ,prost la sfat.Cernavodeni nu exista in acest oras un om cu multa carte ,cu mintea agera ca sa va consilieze primarul ???va lasati pe mana lui Iordache care are nu stie sa innumere ,adunarea i se pare inmultire ,vai de .
5
0
Candideaza si Enache Bucovala, cel care intentioneaza sa construiasca pe situl arheologic de la Lupoaica.
5
0
de Constanta nu putea pesedeul sa fure atat !!! Muie penele, muie pesede, cu mult cacat !!!
6
0
nationalitatilor conlocuitoare de pe liste!!! la muncaaaaa, baaaaaaaaaa, fmmm de putori ordinare! moartea fie cu voi!!
4
2
si Iordache e tot acolo dupa ce a facut praf medgidia 2 mandate!
8
0
Creata aia in rochita verde a fost inpotriva programului respect.Adica sa nu mareasca acele bonuri valorice date pensionarilor.Tre sa o ajutam cu cite o flegmuta in fatau.
8
0
Asta ce a facut de a ajuns pe listele voastre? V-a facut bau bau? Asta e personaj sa ajunga pe listele voastre? Unul care in afara decat sa se izmeneasca si sa faca misto pagina de politisti de el ce il recomanda? Nu are nici o meserie. Face si el ce stie ca produce bani. O nulitate. Scoateti rebuturile de pe listele voastre ca nu este mandrie. Va votam dar cu asta pe listele voastre Nu. Pune osu la treaba ca nu esti bun de nimic
5
1
In prima fotografie de sus,in fundal,apare un tip in maieu albastru,zici ca a venit sa repare vreo clanta sau sa desfunde vreo chiuveta!Este consilier cumva?Daca da,din partea cui?
11
0
Anonimi. Partid fara valori
13
1
Ziar de doi lei, de ce nu lasati comentariile si la listele de consilieri psd?? Si aratati toata lista, locul 1 si 2....parca vedem ca pe 2 este jegul de Babu...
11
4
Fara Radu Bogdan Matei vai ce pierdere,cate apartmente si a mai luat micutul
14
0
O gasca de borfasi pe langa care ma gudur si eu futac international
12
2
Ia zi ma in campania din 2016 PSDisti au avut in program legea aia cu dedicatie pt.Dragnea,Mazare,Nicusor si alti care aveau dosare penale pt.abuz in serviciu,lege care a scos in strada zeci de mii de oameni?,sau au avut in program legea cu care au marit numarul de speciali,sau legea aia care le-a dato primarilor sa ii fereasca de controale pentru ca D.N.Aul le provoca astora o stare de stres caci nu puteau sa fure linistiti. Spuneti ce ati facut dupa ce ati fost alesi ma PSDistilor nu ce programe ati avut;nu sunt nici P.N.Listi prea buni dar nu se compara cu voi PSDistilor.
13
5
Replica ... a blocat comentariile pentru Sorin Lucian Ionescu PSD...Cu acest personaj din cercul Mascariciului, pus pe lista de consilier municipal vrea PSD-ul sa ia voturi... adica fostul redactor-sef al Telegraf Constanta si al redactiei Stiri Neptun TV...fost director de programe al Neptun TV Constanta si realizator TV...cu asta am spus tot...de-asta au blocat comentariile...
21
4
Ati bagat un lautar escroc pe liste .. vai de capul vostru
21
3
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
17
17
Are Fagadau proiecte cu care ne MINTE!
16
8
Aveti liste si nu aveti niciun proiect! Am vazut lansarea candidaturii lui Lupu si Chitac. Jalnici, amandoi!
28
9
Daca nulitatea de hary gramosteanu se gaseste pe lista ati spus tot. Un amarat de actoras ce se vrea si el comediant care stie doar sa fure jobb-urile unora doar sa mananca si gura lui ceva,se gaseste pe listele voastre e grav.
31
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212