REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

PNL, în scădere în sondaje. Rareş Bogdan, semnal de alarmă: E foarte posibil să fim afectaţi

PNL, în scădere în sondaje. Rareş Bogdan, semnal de alarmă: E foarte posibil să fim afectaţi

Replica API 24 aprilie 2020 | 00:00 1317

Rareş Bogdan

Rareş Bogdan a arătat cum stă PNL în sondaje după două luni de criză sanitară şi a tras un semnal de alarmă.

„Aveam 42-43 la sută în sondaje înainte de criză. Astăzi avem 35 la sută în cele mai proaste sondaje. Dar nu e deloc îmbucurător pentru că noi suntem percepuţi astăzi ca autoritate. În momentul în care se termină starea de urgenţă şi criza sanitar medicală, e foarte posibil să fim afectaţi din punct de vedere al credibilităţii, al încrederii în partid. Stăm foarte bine încă datorită unor personalităţi de la nivel local.

În această perioadă au crescut în sondaje unele personalităţi din prima linie. E vorba de ministrul Nelu Tătaru, de Marcel Vela, a crescut şi preşedintele", a declarat Rareş Bogdan în emisiunea lui Marius Tucă, scrie dcnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
natie de turnatori cu creiere spalate care stau in casa si miros orice basina din media...
0
0
iar DELETE dar nu-i bai mai scriu odata,muie iohanis,muie penele,de unde puii mei 43 la suta si de unde 35 in ziua de azi,numai vise ,eu personal nu inteleg de ce pesedeu nu da de pamant cu guvernul tradator al lui sica mandolina si de ce nu-l suspenda pe kkt cel mare
2
0
mare...pandemie, nu se scapa asa de usor , a distrus tot ce a fost bun in tara asta si va distruge!
0
0
PSD vrea cu orice decizie sa atace noul guvern. in situatia de acum as vrea sa vad cum ar actiona un guvern PSD-ist
0
3
Rares buze roz ai pupat atatea cururi ca deja te-ai saturat. Vezi ca te asteapta Werner sa mai faci o repriza si apoi sa treci si pe la sica. Ca partid o veti lua la muie cu tot cu multumirile noastre.
3
0
veti primi cele mai frumoase voturi de la ai dvs.pensionari..exact de la orele 11-13,,,veti votati..cum ne-ati iubit voi,asa va iubim si noi...veti primi......UN KAKAT MARE..
4
0
Rares cea mai mare jigodie care am vazuto pana acum ,,mananca cacacacat cu galeata.
5
0
Rares, ca sa cresteti in sondaje nu trebuie altceva decat sa procedati la anularea tuturor pensiilor speciale, anularea indemnizatiilor revolutionarilor, deportatilor, etc., plafonarea salariilor nete la 5.000 de lei si a pensiilor la 4.000 lei.
2
2
rares vezi ca iti curge sperma din gura.ce sa iti fac ,tu ti-ai ales meseria de sugaci.
6
1
Bogdanel draga, te-ai bagat in troaca , ia cu lingura si papa! PNL nu mai are nicio sansa in fata acestui popor, in loc sa aveti grija de sanatatea noastra in aceasta perioada pe voi va intereseaza doar buzunare pline ... PNL-PSD aceeasi troaca de porci
8
0
s-a trezit rares bogdan si-a dat seama ca a intrat intr-o cloaca de neica nimeni.
7
0
Daca majoritatea poporului nu are 8 ani de scoala si o scoala profesionala, reactioneaza sentimental fara judecata.Este poporul ce ni se da;nu cu ce contribuim noi.
4
0
Mai Bogdanele si voi sunteti hozi si mincinosi,sunteti USL-isti de ieri,voi aveti Hozii vostri,PSD cu ai lor,lucrati ca sobolani pe sub pamant.Eu vam dat in scris si sub semnatura,marele Hoz,Sarlatan Escroc,Ordinar,Prof,Dr,Dr Boroianu R.Aurel,expert in ingineri finaciare de furat si fraudat si mati luat de prost si voi PNL-isti,ca au sponzorizat la voi,spaga la ANAF,ocrotitori de la IPJ,DNA si PCA C-ta.
6
0
PNL dupa criza ... -2 in sondaje si va rog luati si PSD cu voi ... ca nu e nici o diferenta ....
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272