REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

PNL-ista Gabriela Horga, noul vicepreședinte al ASF

PNL-ista Gabriela Horga, noul vicepreședinte al ASF

Andreea CONDURACHE 21 decembrie 2023 | 00:00 2649

Noua conducere a Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a fost votată marți, 19 decembrie a.c., în cadrul ședinței a Parlamentului, pentru un mandat de 5 ani. Noul consiliu al ASF are 8 membri în loc de 9, după ce unul dintre cei propuși nu a întrunit toate voturile necesare în Comisiile de specialitate. Gabriela Horga, deputat PNL, a fost votată vicepreședinte, cu atribuții pe piața de capital, reușind să obțină 286 de voturi pentru și 37 împotrivă. Funcția Gabrielei Horga este remunerată cu aproximativ 11.000 de euro lunar.

PNL-ista Gabriela Horga, noul vicepresedinte al ASFGabriela Horga, noul Vicepreședinte cu atribuții pe piața de capital, al Autorității de Supraveghere Financiară

Deputata Gabriela Horga a fost votată pentru a prelua funcția de vicepreședinte, cu atribuții pe piața de capital, a Autorității de Supraveghere Financiară, reușind să obțină 286 de voturi pentru și doar 37 împotrivă. Plenul Parlamentului a votat noua conducere a ASF în cadrul ședinței de marți, 19 decembrie a.c.. Noul consiliu al ASF are 8 membri în loc de 9, după ce unul dintre cei propuși nu a întrunit toate voturile necesare în Comisiile de specialitate.

Cei 8 membri ai Consiliul ASF sunt: Alexandru Petrescu, preşedinte,  Gabriel Avrămescu, prim-vicepreşedinte,  Gabriela Horga, vicepreşedinte Piaţă de Capital, Sorin Mititelu, vicepreşedinte Asigurări – Reasigurări, Daniel Armeanu, nou mandat de vicepreşedinte pentru Pensii Private, Jozsef Birtalan, un nou mandat de membru neexecutiv, Aura Socol, un nou mandat de membru neexecutiv,  Ovidiu Wlassopol, un nou mandat de membru neexecutiv. Andrei Rizoiu, care a fost propunerea AUR, nu a întrunit toate voturile necesare în Comisiile de specialitate din Parlament.

PNL-ista Gabriela Horga, noul vicepresedinte al ASFAutoritatea de Supraveghere Financiară

16 salarii anuale la Autoritatea de Supraveghere Financiară

Salariile de la ASF sunt unele dintre cele mai mari din România. Șefii și angajații Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) primesc 16 salarii anuale, după ce conducerea a decis să acorde, pe lângă cele 12 salarii anuale și cele suplimentare de Crăciun și de primă de perfomanță, alte două salarii pentru vacanța mare și pentru ziua ASF. Deputatul USR Claudiu Năsui a făcut public contractul colectiv de muncă de la ASF, pe care l-a obținut în urma unui proces pe care l-a avut cu instituția și care s-a încheiat în luna septembrie cu o decizie definitivă prin care ASF trebuia să îi pună documentul la dispoziție.

Amintim că Autoritatea de Supraveghere Financiară a asistat în ultimii ani la falimentele celor doi lideri ai pieței asigurărilor, City Insurance și Euroins.

Gabriela Horga, noul vicepreședinte, colecție de bijuterii

Gabriela Horga este fără doar și poate, unul dintre cei mai avuți oameni din Parlamentul României și ar putea fi clasată pe un loc fruntaș în topul celor mai bogați... în bijuterii... deputați români. Valoarea colecției se ridică la 125.000 de euro. Doar anul acesta, Horga și-a tras bijuterii de 10.000 de euro!

Gabriela Horga a reușit să-și mărească palmaresul de bijuterii din aur și ceasuri, de la 115.000 de euro, cât era în 2021 la 125.000 de euro. În anul 2020, valoarea bijuteriilor era de 110.000 de euro, semn că anual deputata își mărește colecția substanțial.

Palmaresului de bijuterii i se adaugă trei apartamente, unul în Constanța și două în București, 16 conturi bancare, anul trecut avea 14, cel mai consistent este unul de 55.000 de lei. Are și un credit din 2019 în valoare de 879.410, scadent în 2029.

Precizăm că Horga a fost și angajată la Universitatea Ovidius, în perioada februarie-iunie 2022, de unde a încasat, din poziția de lector universitar doctor, suma de 14.815 lei.

PNL-ista Gabriela Horga, noul vicepresedinte al ASFAlexandru Petrescu, noul Președinte al Autorității de Supraveghere Financiară

Alexandru Petrescu nu are nicio legătură cu piața asigurărilor

Alexandru Petrescu este în prezent Președintele Agenției Naționale pentru Resurse Minerale și s-a perindat de-a lungul timpului prin instituțiile publice. Acesta a fost și CEO al Poștei Române, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale în Guvernul României, ministru al Economiei și ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. De asemenea, a fost și Președinte CA al SN CFR Călători SA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
supravegheaza nene, ce?
3
0
Dacă mie îmi plac alea mai urâțele,pierde ea la părere?Pai pierde ,căci poate facem un concurs de frumusețe la nivel înalt.
1
1
Frumoasa e frumoasă, deci merită. Ce s 11000 de euro pe luna în tarisoara noastră. Da i recentă poza?Ca sa știu ce votez. De nu I recentă, ma mai uit la pozele mai recente în ale elecție.Eu zic ca sumtem o țară de bătuți în cap.
5
0
Cunoașteți proverbul, "ban la van și păduchele la păduche" se potrivește de minune acestei nou plantate. Curiozitatea ma face și nu înțeleg, pentru pentru ce acești intruși numiți parlamentari sau ce or fi ei, pot ridica banii cu căruță, iar un, medic care salvează vieți este bătaia de joc al acestor parlamentari. Odată cocoțați, pretind ca li se cuvine totul. Tara se duce de râpă, specialii drogați se înmulțesc, toți calcă pe cadavre. Odată banul furat, este pus la adăpost, mai nou se practica divorțul, prescripția și fuga peste hotare. Tinerilor, părăsit-o tara, aceasta tara nu ca merita, nu sunteți respectați ci furati
3
1
Bunutza Gabriela ... o femeie frumoasa
0
2
aceasta extra vehiculata Horga Gabriela e actuala nevasta a lui Carlig Alexandru asociatul lui Papadumitru Alexandru si Dragomir Cristinel, in Al Sotom Company si altele asemenea, toate mufate la sifonarea banilor publici, toti trei sifoane si informatori ai procurorilor denea si la militue si la securitate Aceasta Horga nu a vrut sa isi schimbe numele in Carlig sau Cirlig pentru a nu fi intrebata si asociata cu ceilalti praduitori. Ea e fiica lui Horga Vasile de la care a mostenit fotoliul de deputat si traseul legendat de sie prin penele institutul aspen si teza dubioasa de doctorat din 2012. Tot ea era suspectata de anaf de evaziune fiscala si incasarea ilegala de bani de la stat in Targu jiu pein Audit service srl din Targoviste de unde e aciuata individa precum si alta mimoza Calin Ana din Mizil legendata Birchall. Trebuie urmarit cu atentie traseul si mufarea acestei printese peneliste la scurgerea banilor statului catre cine pentru care pensiile speciale sunt pistol cu apa calda
8
0
va sta putin, vin alegerile si gata,pa
1
1
faceti socoteala 5 ani x 16 salarii/an = 80 salarii x 11000 euro / luna . total 880000 euro adica 4400000 lei dupa terminarea mandatului . adica pensia lunara de 2000 lei a 2200 de pensionari . sa tot traiesti cu banii astia .
5
0
Hotul striga hoții, pentru a se acoperi evaziunea marilor "devastatori", nu investitori!!!
5
0
Guvernul sa nu mai zica ca nu sunt banii ce fac astia sa aibe 11 mii de euro pe luna si 16 salarii pe an aici sunt banii tarii la astfel de societati cu banii unuia se platesc 25 salarii minime altii nu iau nimic de paste si craciun si nici bani ca pleaca in concediu, acum 34 ani nimeni nu se gandea ca se va ajunge aici
8
0
O s-o puna(ASF-ul) pe picioare, asa cum a pus(praf) si ANRM!
6
0
Vă mai plângeți că nu se câștigă bine în afroromania. mai loați-vă un job puturosilor după cel terminați pe cel de la 07-17 și o să aveți și voi, viață scurtă și rate la bănci
7
1
În toate companiile în care a fost ,ce a fost sunt praf ,varza și vine la asf ,o sa fie și mai varza ,bravo națiune.
13
0
impuscate in gura, toate aceste javre securiste
13
0
Numita ASF...niste bagabonti doar cu numele
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468