REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

PNL s-a pregătit pentru căderea Guvernului Dăncilă. Măsurile provoacă spaimă parlamentarilor puterii și asistaților sociali

PNL s-a pregătit pentru căderea Guvernului Dăncilă. Măsurile provoacă spaimă parlamentarilor puterii și asistaților sociali

Replica API 3 iunie 2019 | 00:57 462

Florin Cîțu

Senatorul Florin Cîțu a anunțat care sunt intențiile PNL în cazul în care partidul va veni la guvernare. Se au în vedere eliminarea pensiilor speciale și a imunității parlamentarilor cu probleme penale.

Florin Cîțu a declarat că, în primele 6 luni după guvernare, parlamentarii acuzaţi de fapte penale nu vor mai avea imunitate, va fi făcută o analiză a profitabilităţii companiilor de stat, şi vor fi eliminate pensiile speciale, a enumerat senatorul PNL, Florin Cîțu, într-o listă de măsuri ce ar urma să fie aplicate în cazul unei guvernări PNL.

Propunerile lui Florin Cîțu:

Eliminare pensii speciale

Eliminarea supraaccizei combustibil

Eliminare suprataxare contracte part time

Eliminarea taxei pe stâlp II

Eliminarea TVA defalcat

Eliminare suprataxare sector energie

Eliminarea restricţiilor care fac imposibilă determinarea preţurilor de piaţă, în sectorul energie.

Eliminare suprataxare sector comunicaţii

Eliminare suprataxare sistem financiar-bancar

Eliminarea restricţiilor care fac imposibilă determinarea preţurilor de piaţă, în sectorul financiar-bancar.

Eliminare suprataxare utilităţi publice

Eliminarea cerinţei care impune creşterea capitalului social pentru administratorii pilonului II de pensii

Eliminare impozitare pe cifra de afaceri

Eliminarea condiţiilor impuse de ANAF companiilor care cer să devină plătitor de TVA. Companiile devin plătitor de TVA IMEDIAT pe baza unei cereri simple.

Eliminare taxe, comisioane pentru eliberarea de documente oficiale (inclusiv CI, paşapoarte, carnet de conducere etc) cetăţenilor romani în ţară şi în străinătate.

Eliminarea, pentru o perioadă de 5 ani, a tuturor restricţiilor la importul de forţă de muncă calificată şi necalificată.

Eliminarea restricţiilor la importul de tehnologie din UE, UK şi SUA, în special în domeniile sănătate şi educaţie.

În plus faţă de acestea, PNL mai promite că România va fi scoasă din Banca Internațională de Investiții (o instituţie dominată de Federaţia Rusă), dar şi că nu va mai fi acordat niciun contract vreunei companii acuzate de spionaj de partenerii noştri strategici (adică de NATO şi UE).

evz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exista oare studii de impact pentru aceste masuri?
0
0
Pe aia din diaspora ii doare in cur de cei din tara iar din promisiunile facute nu o sa vedeti nimic , o sa platiti ca prostii de o sa va usture curu saraciilorcat despre it-sti sa plateasca si ei impozit la fel ca orice salariat
2
2
Astia se vad deja stapani. Vai de noi, vor veni aia si mai nenorociti decat PNL sau PSD , adica uniunea sovietica Romania, si atunci sa vezi masuri pompieristice. Catu ia de la romani ca sa scuteasca firmele straine! Bravos , mocofane! Ca voi nu simtiti, aveti lefuri grase.
2
4
Toate LEGIlLE pe justitie ale lui tudorel toader, sluga psd, facute in ultimii doi ani, TOATE in favoarea HOTILOR si CONDAMNATILOR PENALI, URGENT ABROGATE! La fel si PENSIILE SPECIALE!
4
2
tu esti atarnator , la fel va ajunge si orban , toti prostii vor disparea , rares bogdan-acoperitul-descoperitul va fi dictatorul vostru . .....Oamenii lui basescu au inceput sa plece deja....
3
2
@normal Individul asta Catu a speculat impotriva leului pe vremea crizei si acum tine lectii de morala. Ar fi trebuit sa-i intrebe cineva si pe baietii astia economisti ce mizerii au facut pe timpul crizei, dar de, s-a considerat ca e suficient doar sa-l dea afara de ING... Si acum nu stie cu sa devalizeze mai repede.
5
3
o sa-i sugeti partu ! acum veti avea motive sa iesiti in strada , veti muri de foame ! unde sunt IT-istii , ati votat cu pnl ? luati votul in gura !
7
5
ca sar de cur in sus asistatii , bugetarii si cei cu pensii nesimtite !dar ptr omul de rand , e o gura de aer proaspat ! desi persona nu cred ca o sa se faca asta ! toti sunt corupti !
5
5
astia incep sa-si arate coarnele, sa va convingeti ce ati votat fraierilor si asta e doar inceputul ca doar au datorii mari de platit!!!
7
4
cine mai e si hemoroidul asta????
8
5
Scoatem impozitarea pe constructii speciale gen stalp de la multi-nationale si ne intoarcem la TVA unitar pentru orice produs. Adica ai redus de la aia dar ai incarcat pe noi. Bravo, pu;ica. Sa vii sa te votez!
8
4
bine puncat si ca sa completam lista sa spunem ca gaura lasata de scutirile propuse de catu se va acoperi cu taierea salariilor si cresterea, altfelse va imprumuta mai rau ca teodorovici pe care il blameaza intr-una. Dar prostii sunt prosti nu inteleg si voteaza PNL!
13
8
@ Cetatean se cunoaste ca esti pupincurist si nu citesti decat titlul Oare eliminarea restrictiilor pe 5 ani la importul fortei de munca nu iti spune nimic? Diasporei proaste care a votat cu PNL USR aceasta masura ii spune multe, disparitia salariului minim si o forta de munca cat mai ieftina, milioanele de prostani romani sa ramana in diaspora, de ce sa mai vina acasa ? Credeti ca vor introduce impozitul la IT? Deja sunt valuri mari !Cat despre pensiile speciale credeti ca le vor taia vreodata la SRI procurori judecatori aviatori diplomati politie jandarmerie armata ?Luam doar de la amarati !
15
7
M..E PNL....
11
10
Felicitari Domnu Senator Citu! Pe ei si pe mama lor! Astept aplicarea acestor intentii.
12
16
un prostalan mai mare ca, catu nu am vazut,,,,o sa luati moooe la parlamentare.
10
12
Ne spune si noua DNA cum de cei de la ziarul Replica al PSD ului au luat ce au vrut in Constanta fara licitatie sau cu licitatii trucate? incepind cu 10 magazine din parcarea din Piata TOMIS III ce era ptr handicapati si continuind cu blocurile de pe Bd Lapusneanu in fata la City Mall?De unde milioanele de euro?DIICOT tace ca si SRI-bani din afara tarii?Decebal Fagadau primarul PSD Constanta a facut pact cu voi de frica santajului sau are parandaratul si el?Cum naiba de seful Consiliului Judetean Constanta sef PSD Horia Tutuian i-a devenit nas de cununie?
10
3
Obsesia asta cu asistatii e proto-fascista. Uitati-va pe orice analiza si vedeti ca suntem ultimii in maniera de asistenta sociala. Nu face bugetul de asigurari sociale gaura cat fac toate companiile care nu-si platesc contributiile si altii de si-au bagat averile prin off-shore-uri. Dar ce sa-ti spun paguba e la ala care ia 150 pe luna.
18
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272