REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

PNL și-a făcut Guvernul: Sunt doar 16 miniștri

PNL și-a făcut Guvernul: Sunt doar 16 miniștri

Replica API 14 ianuarie 2019 | 00:54 513

Formula PNL de Guvern conţine 16 miniştri şi ia în calcul şi o reducere a numărului agenţiilor în vederea optimizării structurilor administrative la nivel central, a declarat duminică preşedintele liberalilor, Ludovic Orban.

"Avem o viziune de eficientizare a administraţiei. (...) În nicio ţară europeană nu există 28 de miniştri cum există în Guvernul actual, formula noastră de guvern conţine 16 miniştri. Asta înseamnă o optimizare a structurilor administrative la nivel central, înseamnă inclusiv o reducere a agenţiilor şi autorităţilor, oficiilor şi altor structuri la nivel central, de asemenea, şi o optimizare a structurilor care există ca servicii deconcentrate în teritoriu. Astea sunt lucruri fundamentale pentru eficientizarea administraţiei", a spus Ludovic Orban, la TVR 1.

Liderul PNL a adăugat că liberalii au în vedere şi îmbunătăţirea serviciilor publice prin continuarea proiectelor ce ţin de digitalizarea administraţiei.

"De doi ani de zile de când a venit PSD-ul nu s-a mai făcut niciun contract mare de informatizare, de digitalizare, care să îmbunătăţească serviciile care sunt prestate de administraţie către cetăţean, ori astea sunt lucruri fundamentale în programul nostru", a arătat Orban.

El a menţionat că PNL îşi propune să intervină şi în zona fiscalităţii.

"Supraacciza la combustibil (...) în Ungaria, Bulgaria, în ţările vecine se plăteşte mai puţin pe combustibil decât se plăteşte la noi, din ce cauză, pentru că Guvernul a reintrodus supraacciza la combustibil", a arătat Orban.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai Sica poate un guvern cu 1-2 ministri , ca si 16 nulitati peneliste sunt multe!
0
4
Presedintele Johannis sa opreasca tavalugul PENALILOR care nenoroceste Romania si pe Romani! HOTII astia vorbesc ca LEGILE pe care le fac si le aproba parlamentul penal la foc automat sunt pentru binele tarii si al Romanilor! NU. Sunt LEGI speciale facute de HOTI pentru alti HOTI de teapa lor ca sa nu poata fi niciodata anchetati si JUDECATI pentru toate furaciunile si, nici ce-au furat sa li se mai ia inapoi! Asta nu-i DEMOCRATIE cand niste penali, condamnati definitiv in loc sa stea la puscarie conduc Romania.
6
2
Tara arde si ei ne sfideaza in zeci de articole, aratandu-ne ca marii corupti se intorc din puscarie zambind la averile lor si noi traim ca fraierii din resturile impuse de ei ca salariu,dupa ce mai ramane cand isi fac pensii speciale,dupa ce si-au dus milioanele de euor in zeci de tari..romanii isi merita soarta pentru cat de lasi sunt. Aceste scursuri psd-iste merita lasate fara un banut sa vad daca le place viata pe cateva sute de lei
9
3
Mai puta dute de te culca.Nu esti in stare nici macar porecla sa ti-o onorezi mai Sica Mandolina.
6
9
cand nu ai ce face mai faci si dinastea ...da replica aia v ati pregatit o cu vai va fi austeritate deoarece am gasit o situatie critica dupa vechea guvernare . Asa a-ti facut mereu indiferent de partid
7
2
satul paralel are acum si un guvern paralel
10
7
Cu Orban prim-ministru? Cu ciocanitoarea Turcan, cu girafa Gorghiu , cu ala certat cu frizerul si shamponul, cu fata aproximativa de om,numit Catzu, cu latraul ala cu dintii 3 in 1 pe care-l cheama Danca? Cu menajeria asta vreti voi sa conduceti tara?! Cu ala ce se bataie in scaun de zci ca are Parkinson, numit Fenechiu, cu Harau - vai, mi-e rau! - , cu Danaila, ala de i-a pierdut moartea adresa si nu-l mai gaseste, cu PDL-istul Tinel Gheorghe, hunterul de sobolani, cu Roman - cap de suina?! Hai sictir!
12
11
SLOGAN ELECTORAL :. MUIE MASIVA CU SPUMA VESNICA DE PUTREFACTIE SI MULT MULT CACAT DIAREIC TUTUROR JAVRELOR ANTIROMANESTI HASTAG-PNL-EPRE impreuna cu Samsarul Nazisto-Poponar de case si copii Ciolhannis alaturi de bufonul sau Sica Mandolina zis si L.Orban.
6
11
''Milogul viseaza'' in timp ce puscariasul draknea executa si desfiinteaza, prin interpusi bine platiti din banii furati, de la mine, de la tine,- democratia. Ce zici?
13
5
Milogul viseaza.
10
14

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272