REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Poarta 6: ZECE mașini AVARIATE, din pricina unui individ fără PERMIS. Mașina avea numere FALSE

Poarta 6: ZECE mașini AVARIATE, din pricina unui individ fără PERMIS. Mașina avea numere FALSE

Replica API 26 februarie 2021 | 23:03 6082

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină vineri, 26 februarie, pe strada Brizei acolo unde a avut loc un accident rutier. Din primele informații, ar fi vorba despre un accident rutier, în care au fost implicate mai multe autoturisme.

Potrivit unor surse, unui bărbat care conducea un autoturism, în vârstă de 48 de ani, i s-a făcut rău la volan. A pierdut controlul și a avariat mai multe mașini.. Nu se cunosc cauzele cu exactitate. Polițiștii fac cercetări. Potrivit martorilor, ar fi făcut infarct în timp ce conducea.

Un SMURD a fost la fața locului, bărbatul a fost transportat la spital.

Update:

În această seară, în jurul orei 18.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Brizei din municipiul Constanța.

Conform primelor cercetări, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 49 de ani, în timp ce se afla la volanul unui vehicul ar fi avariat 10 autoturisme care se aflau parcate.

Din verificările efectuate în bazele de date, polițiștii rutieri au stabilit faptul că bărbatul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar autoturismul avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

Conducătorul auto a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

D.B., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da ma ce nu ai inteles UN AUTOMOBIL DE 48 de ANI A FOST CONDUS IN MOD CONFUZ DE UN BARBAT CU MUYAN DE BAYAT
2
0
ATENTIE; cum scrie; un barbat care conducea un autoturism in varsta de 48 ani????
3
1
Pacat ca, la atatea suburbane comentarii, nu cred ca sunt multi care vor citi tot si nu cred sa ajunga si la comentariul meu. Sper totusi: Nu-i cunosc pe autorii stirii si nici pe bietul om care, cica, a avut un infarct sau altceva, de a fost nevoit sa faca accidentul. Apreciez empatia autorilor articolului pentru bietul ,,sofer''. Am insa o intrebare. Cand s-a urcat la volan, cand a pus numerele false, cand ..., era tot sub influenta neferitului puseu medical ? Cine este omul ? A cui pupila, neam, prieten, este ?
10
0
Constanta,un oras de tot cacatul plin de cocalari si dobitoci
14
1
Nu exista moldovene faleza sud, este poarta 6, ala e cartieru iti place sau nu, mars si plimba-te in port pe faleza ca ai pretentii cand stai in poarta 6 homosexualule
17
4
Este golfu ala infect de politie
7
8
Astia care se dau zmei pe aici, vedeti ca la poarta 6 chiria e minim 250euro cu lista de asteptare.Multi va bagati la facut bot sa va platiti utilitatile.
7
9
Ba...nu sunt din poarta 6,dar intreb si eu de unde atat ura pe voi ma Constantenilor?Parca poarta 6 e un cartier din papua noua guinee nu tot din CT.Si apropo...daca moldovenii aia nu munceau in port cand a fost facut cartierul multi din astia de stati in centru pulii si aveti harfe de Tomis locuiati in Abator si Cet.Asa ca sugeti plwa bai latrai care nu va cunoasteti istoria orasului pe unde faceti basini.Jet futu.va.n gura
14
6
O adunatura de tigani si de moldoveni pedofili.
22
3
Opa, sau strans bajetii la interval aici . Care vorbiti ma de rau poarta 6 ? Alinierea futu-va-n ficat. Pai voi ati uitat ierarhia ma ??
32
9
Calul ala din balcon era martzoaga de ma-ta omule. O mai scoteau baietii la pascut s-o prinda un pic soarele
73
8
Au uitat pisatii cand intrau in cartier pe baza de abonament. S-au ajuns toti ciutanii cu arfe de bombardieri . Triasca brigada veche.
75
10
Sa ne mancati pwula la astia din poarta 6 Auzi la ala , ne face sarme Pai ba papagalule , zmeu te-a facut ma-ta din spatele tastaturii. Labagii pulii mele ca va baga baietii sarmele in gat. Stati ca mieii la taiat cand ajungeti aici si deveniti bombardieri dupa cand iesiti.
87
11
A aflat ca are Covid
9
4
De fapt,nu e nici Poarta 6,nici Faleza Sud. Este Beverly Six!
22
0
Faleza sud hahahahahahahahahahahahhahaha . Ti-ai dracu de sarme
15
77
eu stiam ca toti moldovenii din poarta 6 ii zic la cartier, poarta 6. Da.. aia cu muraturi pe scara cu un simt al proprietatii foarte avansat. Poarta 6 a fost..poarta 6 va ramane., ati uitat cand bagati calul pe balcon.
20
69
Taci in pula mea cu faleza sud a ta ... se numeste Poarta 6 . Apropo .. cel mai infect cartier din CT.
25
85
Acuma cine plateste,,,?
7
2
I s-a facut rau cand a auzit cat o sa coste parcarea
29
3
Cand aud Poarta 6 tampesc. Faleza Sud ! Asta-i numele cartierului. Poarta 6 face referire la intrarea nr 6 in portul Constanta.
88
28
Ce strada????
6
3
si suferea de boli false!
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108