REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Podul de la Butelii. Oficial, de la Primăria Constanţa: când vor fi gata lucrările

Podul de la Butelii. Oficial, de la Primăria Constanţa: când vor fi gata lucrările

Replica API 7 iunie 2018 | 01:26 286

Calvarul continuă!

Calvarul continuă!

Lucrările la pasajul rutier de pe strada Cumpenei (Podul de la Butelii) nu au fost gata la jumătatea lunii iulie, aşa cum sperau reprezentanţii SC Confort Urban, societate aflată în subordinea primăriei. Motivul: lucrările au fost sistate din cauza unor probleme descoperite odată cu decopertarea părţii carosabile. Situaţia a întins la maxim nervii cetăţenilor, care tot aşteaptă ca lucrările să fie reluate, iar podul, într-un final, să fie redat în folosinţă „ca nou”, fără ştrangulări şi fără teama că la un moment dat îţi poţi rupe maşina când circuli pe el. „E şi cu podul ăsta cum a fost cu ăla de la Agigea”, au comentat oamenii, în – ATENŢIE! – august 2017! Iar calvarul a continuat. Suntem în luna iunie a anului 2018, iar Podul de la Butelii încă nu este gata!

Reparaţiile continuă, iar nerăbdarea constănţenilor este în creştere. „Când termină reparaţiile?” – este o întrebare la care Primăria Constanţa a evitat să răspundă. Evaziv, la această întrebare, este şi primarul Decebal Făgădău. După luni de insistenţe, o solicitare în baza legii ne-a lămurit. Înregistrată în data de 5 mai 2018 la primărie, solicitarea cotidianului „Replica” a primit răspunsul pe data de 5 iunie! Nu au fost depăşite cele 30 de zile conform legii, dacă stăm să socotim şi faptul că se scad week-endurile, dar şi zilele libere. Deci, e „normal” ca la o cerere depusă în 5 mai să primim răspunsul în 5 iunie.

Conform reprezentanţilor Primăriei Constanţa, Podul de la Butelii va fi gata..., ţineţi-vă bine!, ÎN DECEMBRIE 2018! Faptul că reparaţiile s-au întins de la termenul iniţial (2017), la finele lui 2018, are şi explicaţii: au intervenit probleme de ordin tehnic! Detalii: CLICK pe document, pentru a citi răspunsul oficial al Primăriei Constanţa:

Alexandra CUCU

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/podul-de-la-butelii-peste-1-milion-de-lei-in-plus-pentru-in-reparatii-343988/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Propun sa-l facem noi cetatenii , ca astia mai degraba il darama..
1
0
Primarul sublinia la inceperea lucrarilor ca aceste nu vor dura ca la alte poduri.PENIBIL !!! Ok au descoperit deficiente dar el avand majoritate in consuliul local nu s-a deranjat sa-i convoace cat mai repede posibil ptr. suplimentarea de fonduri. DECI ESTE PENIBIL SI INCOMPETENT DEOARECE VINA ESTE DOAR A LUI PTR. INTARZIERE. !!!
4
0
Cel mai slab primar pe care l-a avut vreodata Constanta...nu a facut si nu face nimic...doar promisiuni nefinalizate...bine ca elibereaza autorizatii de construire pe banda pentru etnici...speram sa nu te mai avem primar dupa urmatoarele alegeri...si nici echipa de analfabeti ce contribuie la prabusirea orasului alaturi de tine.
13
1
ma gandesc cu groaza sa nu fi luat de ,,model'' podul de la IPMC, acolo cred ca a durat reparatia in jur de 10 ani!
11
0
Foarte slab primarul
14
1
Cel mai slab primar.Multumim tuturor celor care sau vandut pentru un pui.
17
1
Sa votezi ptru 40 lei bonuri? Se dau toti saraci...mergeti acum ora 12 la kaufland , cora pod butelii , orice lidl . surpriza va fi imensa...toti votantii saraci au cosurile pline....autobuzele pline de aceleasip ersonaje.. Daca podul cade ajungem la vorba chinezilor: au didparut 10 saracii , nci o problema , mai avem cateva milioane
12
0
Domnule Primar , constructia podului a durat mai putin decat va ia ,, dumneavoastra ,, sa-l reabilitati. Va bateti joc de locuitorii orasului . Dar altfel nu se pot sifona banii publici , nu-i asa ?
16
0
Primaria nu vede, lucreaza doi muncitori si sunt sase agenti de paza, cum vor decurge lucrarile in acest stil?
13
0
Ultima portiune de beton a fost turnata pe ploaie, ulterior au curatat-o pana la armatura.
14
1
pai cum sa fie gata cand il face firma de casa mobitom au suplimentat cu 12 mld peste licitatie !
16
0
In conditiile in care lucreaza maxim 2 -3 muncitori , asta in zilele bune , lucrarile vor fi finalizate in 2030 . Cand trec pe acolo sunt mai multi paznici decat muncitori .
22
0
Cumva va apucati si de celalalt sens? Inseamna ca mai dureaza 5 ani.
15
0
Va fi gata la anul, in pragul alegerilor!
21
0
primarul are orbul gainilor. nu lucreaza nimeni la acest pod. pe el se afla doar paznicul.
26
0
cand o sa scapam de inutilul de primar o sa fie gata si podul!
29
2
AAA! in Decembrie??? Asa de repede?
33
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108