REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PODUL DE LA BUTELII. Un nou termen avansat de autorităţi pentru lucrările care par să nu se mai termine!

PODUL DE LA BUTELII. Un nou termen avansat de autorităţi pentru lucrările care par să nu se mai termine!

Replica API 11 octombrie 2018 | 00:00 310

Constănţenii, REVOLTAŢI din cauza blocajelor din zona Pasajului Cumpenei

Constănţenii, REVOLTAŢI din cauza blocajelor din zona Pasajului Cumpenei

Se lucrează intens pentru reabilitarea podului de la Butelii. Prima jumătate a Pasajului Cumpenei, porţiune pe care s-a lucrat la jumătatea lunii iulie, în plină vară, urma să fie gata în cel mult trei săptămâni, adică în luna august. Lucrarea integrală de reabilitare a podului avea ca termen final jumătatea lunii noiembrie, însă lucrurile s-au schimbat, potrivit reprezentanţilor Confort Urban. Acum termenul final este o nebuloasă din cauza mai multor factori. Autorităţile responsabile de lucrările de reabilitare a Pasajului Cumpenei din municipiul Constanţa spun că nu sunt şanse ca podul să fie reabilitat integral până la finalul lunii noiembrie, astfel că termenul s-a prelungit.

Continuă lucrările la Pasajul Cumpenei din municipiul Constanţa! Podul de la Butelii, aşa cum îl cunosc majoritatea constănţenilor, a intrat în reabilitare de luni bune. Dacă iniţial autorităţile locale precizau că termenul final este luna noiembrie a acestui an, acum lucrurile stau altfel. Mai exact, în acest moment se lucrează sub podul de la Butelii, la picioarele podului. În viitorul apropiat, posibil săptămâna viitoare, se vor continua lucrările pe pod, la suprafaţă. Reprezentanţii Confort Urban din cadrul Primăriei Constanţa au declarat pentru Replica de Constanţa că speră ca până în iarnă să se reia circulaţia pmăcare pe un sens de mers.

"Se lucrează la picioarele podului şi probabil într-o săptămână se reiau lucrările deasupra, pe pod. Noi sperăm ca circulaţia să se reia cel puţin pe un sens de mers, până în iarnă.", a delcarat pentru Replica de Constanţa, directorul tehnic din cadrul Confort Urban Constanţa, Claudiu Rădulescu.

Constănţenii sunt nemulţumiţi de cum se lucrează în municipiu. În ceea ce priveşte podul de la Butelii, aceştia sunt deja exasperaţi de haosul creat în trafic.

“Se chinuie de luni de zile să reabiliteze un pod! Este incredibil şi totodată revoltător modul în care autorităţile efectuează lucrări în municipiu. Marmură ne trebuia nouă, nu eficienţă! Ce să mai zic? Nici la asfaltări nu suntem buni. Suntem în stare să coatem ochii cetăţenilor cu reabilitarea străzilor dar blocăm tot traficul. Lipsă de organizare şi interes pentru buna desfăşurare în oraş. În sezonul estival oraşul era plin de turişti şi traficul pe podul ăsta era paralizat. Probabil că în iarnă vor mai prelungi puţin termenul de finalizare pentru că, vorba aia, zăpada va fi de un metru!”, a declarat pentru Replica de Constanţa, un constănţean.

Amintim că proiectul pentru modernizarea Podului Cumpenei se întinde pe durata a 12 luni şi câştigătoarea licitaţiei, asocierea SC Mobitom - SC Siebol, a dorit ca lucrările de modernizare să nu obstrucţioneze circulaţia.

Pentru acest proiect municipalitatea plăteşte 7.479.000 lei. Reabilitarea Podului Cumpenei presupune scoaterea liniilor de tramvai, refacerea asfaltului, ocazie cu care se lărgesc benzile de circulaţie, sunt amenajate trotuarele, vor fi eliminaţi stâlpii de pe pod, va fi schimbat în totalitate sistemul de iluminat public cu unul ultramodern, ceea ce va presupune şi introducerea tuturor cablurilor operatorilor de cablu, TV şi telefonie într-o canalizaţie specială.

Paula SOLOMON

Citeşte şi: Continuă lucrările pentru reabilitarea 'Podului de la Butelii': 'Se intervine pe cealaltă jumătate, prin scoaterea liniei de tramvai'

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fagadau si am spus tot.
1
0
In conditiile date mai poti fii mandru ca esti roman????
6
0
Termenul corect:Pastele cailor!
4
0
Va ordon sa demolati podul netrebnicilor ..si bataia de joc are o limita ...spitalul va astepta ...
3
0
postacii pesedei muisti !!! Unde gatlejul mamii voastre sunteti ??? Futu-va-n gat de jigodii !!! Hai, postati pentru hotul vostru fagadau ! Muie multa fagadau, muie dragnea, muie pesede !!! Cu cacat !!!
15
2
Trecatoarea aceasta daca era in Turcia era gata in 7 zile!Si ca pret nu depasea 1 milion de lei.
8
0
Sunteti niste INCOMPETENTI NENOROCITI...
21
1
cite termene o sa se mai dea pentru reabilitarea podului mai fatalaule. da-ti demisia si lasa-ne...esti o piaza rea pentru constanteni.
19
0
podul de marmura va fi gata la pulivara.
19
0
Rog DNA Constanta sa se autosesizeze in acest caz. S au dat spagi la greu si se tot dau de aia dureaza atat. Investigati e usor
21
1
gaseste imediat fagadaul o scuza! patetic!
20
0
demisia primarului care a promis foarte clar ca o sa fie gata pana in august, ori date afara persoanele din primarie responsabile ori sa isi dea el demisia. Ori esti conducator ori nu esti. o sa fie condus de altii , de fapt Babu si Vinturache conduc primaria Constanta. El doar crede ca e primar ales, e doar un amator de viata buna prostit de subalterni.
34
0
si eu am vrut sa particip la licitatie.Ati vazut ca de regula fac lucrari trainice.Mi-au cerut euro dar eu nu aveam decat cosoni.Taranul care facea intermedierea spagii nu i-a acceptat cica nu poate trece granita cu ei ca-l prinde..Imi pare rau pentru voi.Vad ca votati imbecili.
21
0
nu le mai scrieti mesaje ca se opresc din munca ca sa le citeasca
31
0
SARACUL ANGHEL SALIGNY SIGUR AR FI INVIDIOS
31
0
muie fatalau, moga si toate caricaturile pesediste retardate din Constanta, ati distrus orasul futu-va-n gura.
31
1
au mentionat ca pana in iarna va fii terminat ok !!!! dar nu au mentionat si anul 2020 . primul tronson si al doilea 2030 ???
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218