REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Podul de la Ecluză, din Năvodari, va intra în reabilitare

Podul de la Ecluză, din Năvodari, va intra în reabilitare

Replica API 24 iulie 2019 | 00:00 519

Primarul Năvodariului, Florin Chelaru, a semnat contractul pentru începerea lucrărilor de reabilitare a Podului de la Ecluză. Proiectarea a fost finalizată, iar în momentul de față se lucrează la emiterea autorizației de construire, au anunțat reprezentanții Primăriei Năvodari.

Reprezentanții Primăriei Năvodari au anunțat că urmează să fie purtate discuții cu Poliția Rutieră și autoritățile județene, „având în vedere că ne aflăm în plin sezon estival și valorile de trafic rutier sunt mari, pentru a găsi cele mai bune soluții astfel încât restricțiile de trafic să nu creeze ambuteiaje și disconfort turiștilor și localnicilor”.

Menționăm că lucrările vizează lărgirea și asfaltarea Podului Ecluză, proiectul fiind finanțat în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, în valoare de aproximativ 3 milioane de lei. Proiectul prevede modernizarea podului ce traversează Canalul Poarta Albă-Midia Năvodari prin mărirea capacității de circulație prin lărgirea părții carosabile, ceea ce va duce la descongestionarea traficului, mai ales în lunile iunie-august, scurtarea timpilor în trafic, creșterea siguranței și confortului în trafic. De asemenea, trotuarele vor fi modernizate pe ambele sensuri de mers.

Autoritățile locale vor informa din timp cu privire la restricțiile de circulație de pe durata lucrărilor.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A ramas Pocora fara bani?
2
0
Ce gluma e si asta? A inceput lucrarile si acu 2 ani. Anul trecut la asfaltat si acum iar il reabiliteaza ? mereu in santier. Cand o sa va aud spunand ca am facut? Niciodata? Da votati pezede.
5
0
Foarte bine domle, cine nu ii convine sa lase masina acasa, sa mearga cu maxi taxi, aaa nu merge nici maxi nici taxi, lasa ca pe lumina e drumul suuper, are niste gauri cat casa, nu are sistem de canalizare a apei, dar prostii merg cu 150 prin apa skijet si semne de drum avariat nu pot sa puna ca doar ce a luat mustache banii pe el, deci luati-va seminte si hai la treaba, maine mergeti cu 140 si ajungeti cu capul sau cu picioarele inainte....
3
0
oricum o sa inceapa efectiv dupa 1 octombrie
2
0
Asta din fotografie nu este podul de la ecluza. Mai acana si il puteti fotografia.
5
2
Inseamna ca sunteti dilii rau de tot ! Dupa ce ca se sta la cozi in asteptare de 2 km voi vreti sa impuneti restrictii vara ?! Toata toamna si primavara ce ati facut lucratorilor din PRIMARIA NAVODARI ? Ati vopsit in alb si rosu zeci de kilometrii de borduri , nematurate ... direct pe praf sau vegetatie , pe DJ 226 , zeci de tone de vopsea , aiurea ... asta era urgent ! Vopsitul bordurilor !
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218