REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Polaris protejează mediul înconjurător şi susţine performanţa în sport

Polaris protejează mediul înconjurător şi susţine performanţa în sport

Replica API 8 aprilie 2016 | 18:15 217

Polaris M Holding alături de Asociaţia Judeţeană de Rugby Constanţa, Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Constanţa şi Rugby Club Judeţean “Farul” Constanţa, vor desfăşura sâmbătă, 09.04.2016, ora 09:00, o acţiune de ecologizare a terenului de rugby din cadrul Bazei Sportive “Badea Cârţan”.

La această acţiune vor participa aproximativ 140 de tineri sportivi din cadrul cluburilor de rugby din judeţul Constanţa: ACS Tomitanii Constanţa, Victoria Cumpănă, Callatis Mangalia, Mihail Kogălniceanu, LPS Constanţa. În cadrul acestei acţiuni, Polaris se alătură voluntarilor (cluburilor de rugby prin intermediul secţiilor de copii şi juniori) prin participarea activă la ecologizarea terenului de rugby, a tribunelor, cailor de acces şi pistei din jurul terenului.

Polaris va pune la dispoziţia organizatorilor personalul aferent bunei desfăşurări a acţiunii, autoutilitare şi 1 graifer pentru colectarea deşeurilor. De asemenea, Polaris va echipa voluntarii cu tricouri, mănuşi şi saci mari. După încheierea acţiunii, sacii vor fi transportaţi la staţia de sortare şi reciclare pentru a se realiza sortarea deşeurilor pe categorii.

Punerea în funcţiune a acestui teren de rugby este foarte importantă deoarece, în momentul prezent, în Constanţa, sunt numai 2 terenuri de rugby practicabile, iar de acest teren de joc vor beneficia atât elevii Liceului cu Progam Sportiv “Nicolae Rotaru”, precum şi celelalte cluburi sportive din oraş.Performanţele actuale obţinute de membrii cluburilor de rugby, din judeţul Constanţa, prezente la această acţiune, sunt:

- ACS Tomitanii Constanţa – Campioană Naţională en-titre – Under 18 şi câştigătoarea Cupei României – Under 18;

- Victoria Cumpăna – Campioana României la Under 12;

- Callatis Mangalia – participantă în competiţiile naţionale – Under 16;

- Mihail Kogălniceanu – a obţinut locul II – vicecampionă naţională - Under 14, iar locul I a fost câştigat de CSO Ovidiu – Under 14- campioni naţionali;

- LPS Constanţa – participantă la competiţia naţională – Under 18.

„Prin intermediul acestei acţiuni de ecologizare avem posibilitatea de a ne implica în două domenii pe care Polaris le-a susţinut de-a lungul timpului: mediul înconjurător şi sportul, ambele reprezentând cheia unui stil de viaţă sănătos. Prin natura activităţii pe care o prestam, respectul pentru mediul înconjurător a devenit parte integrantă din activitatea noastră zilnică. Si de asemenea, ne implicăm în susţinerea diferitelor activităţi sportive ca factor esenţial într-un stil de viaţă sănătos”, au declarat reprezentanţii companiei Polaris.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218