REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Poli Iaşi a reziliat de comun acord contractul cu antrenorul Daniel Pancu

Poli Iaşi a reziliat de comun acord contractul cu antrenorul Daniel Pancu

Replica API 29 ianuarie 2021 | 00:00 1547

Clubul de fotbal CSM Poli Iaşi a anunţat, joi, pe site-ul său oficial, rezilierea de comun acord a contractului cu antrenorul Daniel Pancu.

"În această dimineaţă, contractul antrenorul Daniel Pancu a fost reziliat pe cale amiabilă. Îi dorim multe realizări antrenorului Daniel Pancu, cel puţin pe măsura performanţelor înregistrate ca fotbalist, cel mai talentat jucător crescut în Copou de-a lungul timpului", se menţionează pe site-ul citat.

Preşedintele clubului CSM Poli Iaşi, Ciprian Paraschiv, a declarat că Daniel Pancu a avut şi "foarte mult ghinion" în cele şase luni petrecute la conducerea echipei.

"Regret enorm că am ajuns în acest moment. Nu mi-am dorit să se întâmple, mai ales că aveam planuri frumoase alături de Daniel, dar aste e viaţa antrenorilor. A demonstrat, prin tot ce a făcut în cele şase luni, că are nenumărate calităţi care să-l recomande pentru a deveni unul dintre cei mai buni tehnicieni ai României. A avut şi foarte mult ghinion. Îi doresc mult succes în carieră şi sper să revină cândva în Copou şi să realizeze lucruri măreţe în oraşul în care s-a format ca fotbalist", a spus Paraschiv.

La rândul său, Daniel Pancu a afirmat: "Am venit la Poli cu inima deschisă, cu toată dorinţa de a construi o echipă frumoasă. Nu mai are sens acum să înşir motivele şi cauzele pentru care s-a ajuns în acest punct, însă vreau să ştiţi că am făcut tot ce a depins de mine să reuşim împreună. Sunt convins că nu acesta e locul pe care îl merită Poli şi sunt sigur că va răsări soarele în Copou. Mai regret şi faptul că nu am prins măcar o partidă cu suporterii ieşeni în tribunele Stadionului 'Emil Alexandrescu'. Indiferent ce-mi va oferi viitorul, voi fi mereu alături de acest club şi de oamenii deosebiţi cu care am colaborat. Mult noroc, Poli Iaşi!"

În vârstă de 43 de ani, Pancu a fost instalat la conducerea formaţiei CSM Poli Iaşi la 12 august 2020, el înlocuindu-l la momentul respectiv pe Mircea Rednic. Anterior, Daniel Pancu mai condusese doar formaţia Rapid Bucureşti.

Poli Iaşi ocupă ultimul loc în Liga I, cu 15 puncte din 19 meciuri. În etapa a 20-a, Poli Iaşi va juca în deplasare cu FCSB, pe 30 ianuarie, scrie agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108