REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

POLIȚIA CONSTANȚA și-a înnoit PARCUL AUTO

POLIȚIA CONSTANȚA și-a înnoit PARCUL AUTO

Replica API 16 iulie 2020 | 00:00 2306

Mai multe autospeciale noi au intrat în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, contribuind astfel la îmbunătățirea capacității de răspuns, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții.

Amintim că, vineri, 5 iunie a.c., Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a semnat cu Directorul general al Group Renault România, Christophe Dridi, acordul pentru achiziția a 6.744 de autospeciale pentru dotarea structurilor operative ale MAI.

Marcel Vela

Ce spune Vela

“Ne dorim ca Ministerul Afacerilor Interne să poată avea capacitatea de a apăra siguranța cetățenilor. Este foarte important să știm că în orice misiune, polițiștii sunt în siguranță și că avem posibilitatea să creștem mobilitatea efectivelor noastre pentru a lupta împotriva infractorilor. Mulțumesc colegilor din Guvern și premierului Ludovic Orban pentru deschiderea de care au dat dovadă prin alocarea a 343 milioane de lei din rezerva bugetară pentru achiziția acestor mașini”, a declarat Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, cu prilejul acestei ceremonii.

Valoarea totală este de 483.020.139 de lei

Autospecialele sunt achiziționate din bani alocați de la bugetul MAI și din rezerva bugetară. Valoarea totală este de 483.020.139 de lei. La rândul său, Directorul general Christophe Dridi a declarat că este o mândrie pentru Group Renault România ca mașini model Duster și Logan să fie în dotarea Poliției Române și să contribuie la siguranța cetățenilor. Autovehicule achiziționate sunt: 3.360 modele Logan, 3.382 model Duster și 2 Dokker .

Autospecialele vor avea dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai putza bleaga , ce stii tu despre patriotism ? In afara sa te scobesti in nas prin cluburi , pishatule , mananci kkt despre simbolul sfant al tarii ! Mai boule , mars la Londra la spalat masini , tigan borat ce esti ! Exagerata a fost ma-ta ca nu te-a avortat la timp , drogatule !!!!
1
0
anunt ptr. toti cei care se leaga de faptul ca nu mai este tricolorul pe masinile de politie -- mai duceti-va dracului cu exagerarea asta , in nici o tara nu este tricolorul .
0
2
ajutor mascat pentru renault care are probleme in ultima perioada. Iar daca banii includ si echiparea specifica ar fi OK dar pun pariu ca pretul este doar pe una buc tinichea cheala.
2
0
Lipseste de la impaunare??
2
0
De ce noile masini nu mai au tricolorul pe ele? Dupa ce s-a scos crucea de pe ambulanta, sa intelegem ca se scoate si tricolorul ?
6
0
Christophe Dridi cat este parandaratul, 10 la suta ? si unde merge, la PNL ?
4
1
Rusine imputitului de boanghina Organ si sasului tradator Mlaus , au scos simbolul national romanesc TRICOLORUL de pe autospecialele de Politie si au inlocuit cu culorile galben si albastru la fel ca pe masinile politiei Germane si culorile partidului P.N.L. ... partidul lor ! Autospecialele astea noi de Politie zici ca sunt taximetre ! RUSINE tradatorilor ! Vreti sa dispara spiritul romanesc si patriotismul ! O sa ne trimiteti pe toti sclavi la cules de sparanghel in Germania .... cam asta vreti voi ! Huoooo !!!!
10
4
M-ai bine o iei pe ma-ta la pwla
7
2
Direct la benzinarie scoatem chitanta falsa. De-aia dormim in masina ca sa nu consumam benzina si sa luam banii tot pe aceeasi benzina. La interventii consumam benzina nu e bine...
6
5
De cat Logane m-ai bine loau opeluri secand hend din germania
8
5
De ce sunt colate cu alte culori?
9
2
Cum mai ciordim benzinica
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218