REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Poliția Federală, eforturi pentru a opri un tren al cărui conductor era beat

Poliția Federală, eforturi pentru a opri un tren al cărui conductor era beat

Valentina CAMARA 19 decembrie 2022 | 00:00 739

În gara centrală din Stuttgart, mecanicul de tren ar fi omis să deschidă toate ușile. În unele stații a lăsat ușile închise, în altele a trecut pe lângă. Toate aceste lucruri au alertat poliția federală care a facut totul pentru a-l scoate din circulație, anunță Stuttgarter Zeitung.

Cu o alcoolemie de 2,8 la mie în sânge, un conductor de S-Bahn beat de pe linia S60 a fost scos din circulație joi seară de poliția federală. Acesta se afla într-o călătorie haotică prin Stuttgart și prin regiune, în jurul orei 22.00. Printre altele, bărbatul de 43 de ani nu oprise la mai multe stații programate, potrivit unui purtător de cuvânt al poliției. Pe ruta Stuttgart - Weil der Stadt, acesta nu ar fi deschis ușile deloc sau doar cu întârziere. Bărbatul a folosit anunțurile pentru a vorbi urât despre locul de muncă și despre angajator, a precizat purtătorul de cuvânt.

Poliția îl cercetează pe bărbat

Când trenul S-Bahn a trecut în grabă pe lângă stația Rutesheim fără să oprească, o femeie care aștepta acolo a anunțat poliția. Voia să-și ia fiica de la gară. După ce bărbatul a făcut o buclă neplanificată, ofițerii Poliției Federale au reușit în cele din urmă să îl aresteze în gara din Korntal-Münchingen. Un test de alcoolemie voluntar a confirmat suspiciunea că nu era deloc treaz. Bărbatul este acum cercetat sub suspiciunea de intervenție periculoasă în traficul feroviar.

S-Bahn este o rețea feroviară germană care deservește regiunea Stuttgart, o aglomerație urbană de aproximativ 2,7 milioane de locuitori, formată din orașul Stuttgart și celelalte districte: Rems-Murr-Kreis, Esslingen, Böblingen și Ludwigsburg, potrivit știripesurse.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272