REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

POLIȚIA împreună cu reprezentanții MAGNUM au destructurat o REȚEA de INTERLOPI din Brăila!

POLIȚIA împreună cu reprezentanții MAGNUM au destructurat o REȚEA de INTERLOPI din Brăila!

Replica API 26 februarie 2021 | 21:42 42253

Doi interlopi din Brăila au ajuns după gratii, fiind arestați preventiv pentru 30 de zile. Aceștia sunt acuzați de distrugeri și șantaj, după ce au terorizat, efectiv, reprezentanții sălii de jocuri de noroc Magnum, societate ce are puncte de lucru și în Constanța. Mai exact, Lucian Bolboceanu și Iancu Nedelcu, zis Nicu Țăranu, veterani în lumea interlopă din Brăila, au distrus mai multe aparate din incinta sălii Magnum și au șantajat operatorul economic, la mijloc fiind vorba de concurență. Precizăm că astfel de practici ar fi avut loc și la malul mării.

Iancu Nedelcu / Lucian Bolboceanu

Contactați de către reporterii Replica de Constanța, reprezentanții Magnum au declarat: “Mulțumesc Poliției Române pentru sprijinul acordat și sunt convins că vor destructura toate grupările interlope care au, sau nu, legătură cu jocurile de noroc. Legat de această situație din orașul Brăila, pot să va spun că societatea pe care o dețin și administrez are de recuperat un prejudiciu de aproximativ 250.000 lei plus daune morale. De-a lungul timpului, Magnum a deschis în mai multe județe din țară și, în repetate rânduri, eu personal și angajații societății am fost amenințați de reprezentanții rețelelor locale de interlopi care asigura protecția unor firme concurente, pentru a ne determina să nu deschidem locații noi. Vă dau două exemple: în luna aprilie 2020 am închiriat un spațiu în cartierul Berceni din București pentru a deschide o nouă locație. În momentul acela am fost contactat de “șefii securității” ai unei firme concurente, care mi-au sugerat că nu este bine să deschidem lângă locația lor deoarece vom avea probleme. Vă spun doar că am deschis. O situație similară am avut și în localitatea Ovidiu din Județul Constanța, unde am fost contactat direct de proprietarul unei firme concurente locale”.

foto: debrăila.ro

Ancheta în derulare, mandate de arestare

Iancu Nedelcu, zis Nicu Țăranu, și Lucian Bolboceanu sunt anchetați de oamenii legii din Brăila, sub coordonarea procurilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila. Cei doi interlopi ar fi săvârșit infracțiunile în perioada iunie-octombrie 2020 și au legătură, așa cum este precizat mai sus, cu sălile de jocuri de noroc, potrivit debraila.ro. Mai exact, Bolboceanu ar fi distrus niște aparate din cadrul Magnum, iar operatorul economic ar fi fost șantajat de către Nedelcu. Tot jurnaliștii de la debraila.ro au precizat că, potrivit procurorilor, Iancu Nedelcu „a exercitat acte de constrângere asupra unui administrator al unei săli de jocuri de noroc din municipiu, cu intentia calificată de a i se ceda dreptul de folosință a unor aparate de tip slot-machine”. De asemenea, Lucian Bolboceanu „a distrus, in mod repetat, aparatele de jocuri detinute de administratorul în cauză, în scopul determinării persoanei vătamate să cedeze constrângerii”. Însă, reprezentanții Magnum nu s-au lăsat intimidați și au luat calea legală, astfel că făptuitorii au ajuns după gratii.

Minuta judecătorească

Cei doi au fost propuși spre arestare la data de 23.02.2021, magistrații Judecătoriei Brăila decizând: ”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Bolboceanu Lucian, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de: complicitate la şantaj, (faptă din perioada 15.06.2020-17.10.2020, persoană vătămată S.C. MAGNUM GAMES S.R.L. Constanţa), tulburarea ordinii şi liniştii publice, (faptă din 13.08.2020) şi distrugere în formă continuată, (12 acte materiale) şi Nedelcu Iancu, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de: şantaj (faptă din perioada 15.06.2020-17.10.2020 - persoană vătămată S.C. MAGNUM GAMES S.R.L. Constanţa şi instigare la distrugere, (faptă din 25.08.2020 - persoană vătămată S.C. MAGNUM GAMES S.R.L. Constanţa) pentru pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23.02.2021 până la data de 24.03.2021, inclusiv”, potrivit minutei judecătorești.

Vom reveni

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La sapun cu pisatii astia.
2
0
Punkii. La dracu cu aceste catele punk
1
0
Toti comentati ca magnum si restul au smen la aparate...da cine plm va pune sa jucati ma rablelor..in loc sa mancati sau sa puneti o haine misto pe voi..le da ti banii la gunoaiele astea cu jocurile..
19
0
Salile cu pacanele nu trebuie sa functioneze la parter de blocuri si mai aproape de 200 m de scoli. Punct
15
3
Au facut o fapta demna de respekt,,,sa puna si trotil la toate salile de pakanele trucate,,,,iar patronii sa fie trimisi la taiat stuf in delta f mm!
5
5
A avut curaj si i-a inchis...voi restul doae vorbiti...si cand spuneti ca are aparate masluite la Magnum,uitati-va si la ale voastre. Sunt mai masluite ca la Magnum...doar concurenta spune ca sunt masluite pt ca nu le mai.merge treaba. Succes Magnum
10
3
Plini de rechinii INTERLOPI si matroane ?
15
1
Nu juca! Foarte bine a procedat societatea comerciala. Bravo Politiei!
9
1
Pe magnum ii asociezi cu politia....nu ti-e rusine....ca fura banii la oameni cu aparate facute ...masluite ...in tara asta fe kkt ...pe afara le-a interzis in orase ...la noi se faceti nu mai reclame...sa va fie rusine
6
6
intradevar, cei de la magnum sunt interlopi si ei, dar unii legali. la fel ca ifn urile.
14
0
La spart piatra cu muschetari
10
3
Interlopii se bat si se judeca-ntre ei! Haha... ce cinstiti sunt cei de la Magnum! Escrocii!
14
1
Sa va iau bastoanele in gura la toti
11
3
Moarte ciorilor!!!! O cioara buna e una moarta!!!!!!
23
1
Eu centrez , eu dau cu capul . Dau cu curul de ma ia dracu !
10
0
2libidinosi, 2 infecti, puscariasi boratzi.
24
3
Sa aiba mai multa autoritate si sa ai umple cu plumb!
20
1
jacmaniti lumea, voi, administratorii Magnum sunteti niste interlopi mai mari ca aia, luati banii la oameni in schimbul unor iluzii, sunteti la fel de escroci ca preotii
33
5
Ai, n-ai... tragi
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367