REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Poliţia Locală a desfiinţat alte garaje din Constanţa

Poliţia Locală a desfiinţat alte garaje din Constanţa

Replica API 7 decembrie 2018 | 00:22 495

În ultimele două săptămâni, politiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliţia Locală Constanţa au continuat activitățile specifice pentru eliberarea domeniului public sau privat de garaje, în scopul creării mai multor locuri de parcare sau după caz pentru aducerea terenului la starea inițială.

În acest sens, în perioada 26 noiembrie - 5 decembrie, au fost desființate 18 garaje din municipiul Constanţa după cum urmează : 9 din zona Faleză Nord situate pe strada Unirii, altul de pe Aleea Timonei, încă unul de pe Aleea Albastrelelor şi alte şapte construite pe Aleea Albatrosului.

“Precizăm că acțiunea vizează garajele din toate cartierele, amplasate pe domeniul public sau privat al municipiului Constanța. Pe această cale, facem apel la persoanele care se află în această situație să se conformeze somațiilor emise de către Direcția Generală Poliția Locală Constanța în termenul dispus, să desființeze garajul și/sau platforma acestuia în funcție de caz. Neconformarea la aceste somații reprezintă o contravenție fiind sancționată cu amendă cuprinsă între 1.000-100.000 lei și cu măsura complementară de desființare, în conformitate cu prevederile art.26, alin.1 din Legea numărul 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții”, se arată într-un comunicat de presă.

C.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca pe vremuri vecinul binevoitor se ducea de buna voie la securitate sa dea pe goarna ca de el nu avea , de ce sa aiba vecinul. da el nu avea ca era o putoare care bea si pisa la gard, statul ii daduse casa nu avea nici o problema. asa si acum daca nu esti ib stare in viata ta sa contruiesi o casa , sa faci un copil si sa sadesti un pom nu-ti rambe decat sa stropesti la primarie si locala neputinta ta . cei care au avut garaje le vor darama, tu tot un amarat vei ramane jegule de turnator care ai trecut prin viata inutil. si in incheiere , multa m..e
0
0
cele de la Apele Romane sunt in proprietatea unor angajati ai prmariei ...
1
1
langa Apele Romane sunt garaje,de ce nimeni nu intervine pe acel teren???
3
1
asa se face loc pentru alte blocuri intre blocuri
4
0
in imagine e un protest spontan al proprietarilor?
8
0
Mergeti pe strada Margaritarelor din tomis nord, inca sunt garaje acoloi. Faceti ceva pe stradutele cu case, proprietarii caselor blocheaza tot trotuarul din fata proprietatilor cu sticle si caramizi, chiar daca nu au nicio intrare in curte sau garaj
3
0
ori e domeniu public ori e domeniu privat? cum vine asta primaria are pantul ei si atunci domeniu public a cui este?
6
1
str mircea x str cuza
4
2
Sunt 30 de garaje in Inel 2 intre strazile Solidaritatii si Dreptatii. Chiar nu le observa nimeni? Se egienizeaza zona, se creeaza locuri de parcare... Macar un minim de curatenie sa fie in oras.
8
5
Catacombele din Faleza Nord cand urmeaza
10
0
Hai si pe la poarta 6 !!!
8
4
strada Hortensiei nr 12, bloc C4, Tomis Nord si dati-i la muie lui Iordan !
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272