REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Poliţia Locală a igienizat tabăra persoanelor din zona Munţii Tatra

Poliţia Locală a igienizat tabăra persoanelor din zona Munţii Tatra

Replica API 8 septembrie 2017 | 13:39 400

Poliţia locală a acţionat, ieri, în sistem integrat cu reprezentanţi ai Poliţiei municipiului Constanţa, Grupării mobile de jandarmi, Serviciului public de asistenţă socială, Direcţiei de sănătate publică, Direcţiei sanitar veterinare, Serviciului public de evidenţă a persoanei şi Direcţiei generale de asistenţă socială şi protecţia copilului, în zona taberei de persoane din zona străzilor Munţii Tatra şi Locotenent Manoiu.

În zona menţionată existau 18 amplasamente improvizate din materiale improprii, folosite ca locuinţe de aproximativ 70 de persoane, fără forme legale. Reprezentanţii municipalităţii au procedat la igienizarea zonei cu sprijinul firmei de salubrizare în vederea asigurării condiţiilor igienico - sanitare proprii unui mediu de viaţă sănătos. În acest sens au fost înlăturate toate materialele depozitate pe domeniul municipiului Constanţa care creau premisele unor focare de infecţii, a înmulţirii rozătoarelor şi răspândirii de boli. Membrii comunităţii abordate au beneficiat de consilierea şi sprijinul reprezentanţilor instituţiilor implicate.

Firma de salubrizare a participat cu 22 de manipulanţi, 6 autobasculante de 22 t, 4 autogunoiere de 18 mc, 1 încărcător tip volă şi o autospecială cu dispozitiv de încărcare tip cupă.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La munca cu ei.ca si inainte de a sta in Henri C toti aia de acolo stateau cu chirie la CET,la case nationalizate,asa ca se poate.V-ati facut voi smecheri sa le dati casa moca,caldura moca,au si internet moca astia acum,impizit nu platesc,sanatatea nu o platesc,mai vand niste tigari tigari,mai talharec pe ico pe colo si o duc ca in rai in c-ta
11
0
sigur ca cineva ii baga in seama ! fagabou care are nevoie de voturi probabil ca o sa ii mute in cartierul de suflet a lui bonduelle si o sa le faca buletin de Constanta ca apoi sa il voteze
11
1
Mai bine clarificati cu trecerea de la intersectia tomis cu poporului,sensul de mers dinspre dacia spre spital sa fie liber -inainte,la dreapta si la stanga pe ion ratiu,iar dinspre spital spre dacia sensul de mers sa fie inainte,la dreapta spre ion ratiu si la stanga spre poporului.La intersectia badea cartan cu tomis anluati sensul unic spre dreapta,sa se revina cu indicatorul stop cu acces la stanga spre ovidiu si la dreapta spre brotacei.Pol.locala a rezolvat numai trecereile de la ,metro,vivo,carrefur, pe spaga.Jos primarul fagadau
1
6
Mai Muntii Tatra , oamenii aia trebuie sa invete sa munceasca.Nu poti trai pe spinarea societatii cersind ajutoare sociale .Nu poti avea o locuinta doar pentru ca ai stat toata viata si ai facut multi copii.Mai intai sa li se dea o munca si in functie de cat de harnici sunt vor primi si locuinta sociala.
13
0
E bine ca s a igeinizat zona, dar pe oamenii aia ii baga cineca in seama, adica le da locuinte sociale, asta e intrebarea ca PSD asta inseqmna partid social , urmeqza sa vedem.
2
12

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614