REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

POLIŢIA LOCALĂ era să AMENDEZE o FEMEIE care făcea CURAT!

POLIŢIA LOCALĂ era să AMENDEZE o FEMEIE care făcea CURAT!

Replica API 15 iulie 2020 | 00:16 8183

O femeie care locuiește în cartierul Inel II a acuzat administrația locală din Constanța de indiferență în ceea ce privește păstrarea curățeniei și igienizarea locurilor publice. Văzând că timp de mai mulți ani, niciun angajat al Primăriei Constanța nu a venit nici măcar să tundă iarba crescută dintre blocuri, femeia s-a apucat singură de treabă și a început să tundă iarba și să strângă gunoaiele. Cum nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, un vecin a chemat Poliția Locală, deranjat de inițiativa femeii.

„Pe banii mei, la fel și vecina mea, tai iarba de pe domeniul public și încerc să mențin locul curat. Un vecin a chemat Poliția Locală, care a venit să mă amendeze. Nu am primit amendă pentru că nu m-a găsit acasă, dar pe banii mei tund iarba pentru a avea un cartier cât mai frumos. Aici locuiesc foarte mulți copii, inclusiv eu am unul și ne dorim să facem o zonă cât mai frumoasă. Nu se poate ca de doi ani să nu vină nimeni și să nu tundă nimic. Este treaba primăriei să tundă iarba, nu a noastră. Ei nu au fost nici măcar în stare să adune iarba după ce am tuns-o noi, a trebuit să sunăm la Polaris să o ridice.”, a declarat femeia care a fost reclamată pentru că a făcut curat pe domeniul public.

Ultima informare emisă de Primăria Constanța cu privire la curățenia domeniului public a fost făcută la începutul lunii iunie. Atunci, eram anunțați că echipele Serviciului Gestionare Spații Verzi cosesc iarba în cartierul Tomis Nord, Parcul Tăbăcărie și în zona Tribunalului. „Astfel de lucrări au loc în permanență în municipiul Constanța în toate zonele orașului.”, dădeau asigurări reprezentanții Primăriei Constanța la începutul acestei veri.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta din poza nu cumva e pusa de cineva sa latre ca parca prea are cuvintele la ea ca si cum e robot oricum replica ziar de kkt mwie
0
0
Bravo ! Respectele mele.
0
0
Aveat autorizatie de la ministeru agriculturii, horticulturii, mediului si de la protectia gandacilor de pretutindeni?
1
0
PE ACEASTA CALE II TRANSMIT CA DIN PARTEA MEA ARE ASIGURATA CARNE IN FRIGIDER PANA LA CRACIUN . BAI VITA , BAI MAIMUTA PAROASA . IN LOC SA MULTUMESTI PENTRU CA CINEVA FACE CURAT TU TE APUCI SA SUNI LA LOCALA . LOCALA CARE LA RANDUL LOR SUNT NISTE PUTORI , PUTORI PLATITE FOARTE BINE . UN POLITIST DE LA MAI NU INCASEAZA SALARIU UNUI BOSCHET COMUNITAR .
14
1
Ce, nu se stie ca de fapt iarba este tunsa si cosita in tot orasul ... numai pe hartie. Ca bani ptr actiune se transforma in parandarat ... Pomacost nu este tot din vechea clica Mazare - Constantinescu & Co.
15
1
Ca politistii sunt prosti si se bucura cand au prilejul sa umileasca pe cineva,e stiut de cand lumea. Ce te faci cu acei vecini,adica cu labagii care in loc sa fie multumiti ca exista si oameni gospodari,se caca pe ei deranjati de idioti ce sunt. Sa nu mai sperati la o tara ca afara,efectiv e imposibil cu asa fauna umanoida.
23
1
Noi muncim nu gandim.......... ca nu avem cu ce!!!!
15
1
Dna Inna Belea se mai ocupa de gestionarea spatiilor verzi?nu credeti ca ar fi necesara o persoana care sa-i placa si sa stie ce trebuie sa faca? Fagadau nu citeste comentariile despre activitatea acestei doamne?
8
0
Doamna cu tunsul ierbii mananca putin...bors. Exagereaza, a tuns iarba si mormanul de gunoi adunat l-a lasat pe drumul de acces, pe niste alei. Are dreptate ca a facut treaba primariei dar sa fie fair si sa spuna ce a facut ea
5
15
infractorii isi dau mana si distrug orasul. Firma polaris condusa de infractori condamnati in USA ! In Constanta sunt oameni cinstiti si harnici ! La fel si hotul fagadau care incaseaza spagile si se da fata mare cu ghiotul spart !!!
18
2
Asa sefi, asa slugi. Ce sa-i ceri unui gardian public care este paralel cu legea. Vreau sa ne raspunda primarul cine trebuie sa tunda iarba si sa toaleteze arbustii din jurul blocurilor pentru ca deabia mai putem trece cu sacosile de la piata. Poate primarul nu stie ca salariatii de la spatii verzi percep bani pentru astfel de lucrari. Vorba tiganului:" Sa manince si gura lui".
25
2
Cand faci curat te amendeaza!Pai mai bine nu faci nimic..Eu le-am lasat cacatu laruncat,si pomul taiat de cei de la primarie din primavara,nu am pe unde intra in spatele blocului.Si-au construit balcoane acum cat o sufragerie de mare,si-au betonat,si au inchis si-au pus gresie.Au aprobare de la primarie.Sa stea cu pisicile moarte si toate hoiturile la nas.La toamna sunt marcati pomi pt taiere dupa ce au fost toaletati anul acestsa.Sunt pomi verzi,frumosi.Asa vrea presedinta asociatiei sa taie toti pomii.La toamna cum vor veni sa taie pomii chem politie,televiziuni,presa.Sunt marcati cu T.
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367