REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Poliția Locală nu poate ridica mașina de care s-a ales... praful, în parcarea de la Vivo!

Poliția Locală nu poate ridica mașina de care s-a ales... praful, în parcarea de la Vivo!

Victor ROTARU 4 octombrie 2022 | 00:00 2727

Toți mai mulți șoferi își abandonează mașinile prin parcările din oraș, dar și în centrele comerciale, ocupând astfel locurile de parcare, care și așa sunt puține. Cum este cazul autoturismului ”uitat” de luni întregi în parcarea de la Vivo. Și va mai sta acolo mult timp, pentru că Poliția Locală nu poate interveni pentru a o ridica.

Unii proprietari de autoturisme obișnuiesc să își lase de izbeliște mașinile prin parcările din oraș, dar și din cadrul spațiilor comerciale, ținând un loc ocupat de parcare. O astfel de mașină este abandonată în parcarea centrului subteran de la Vivo de mai bine de 3 luni, autoturismul fiind vandalizat în tot acest timp iar unele persoane au scris tot felul de mesaje pe autoturism.


Mașina cu numărul de înmatriculare CT 13 LJH nu a fost ridicată până în prezent și încă nu se cunoaște proprietarul. Iar Polițai Locală nu o poate ridica, pentru că legea nu permite, mașina aflându-se pe proprietate privată. ”Nu intervine Direcția Generală a Poliției Locale. Legea nr. 421 din 27 iunie 2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale.”, au transmis reprezentanții Primăriei, pentru Replica de Constanța.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi la Cernav@da folosim masina pulitiei lociale in interes personal,sat fara caini!plin de javre libere in oras!
5
0
Ce treaba are Polutia locala in treaba asta? Masina trebuie sa fie ridicata de catre cei care se ocupa cu asa ceva la cererea celor de la Vivo!
2
0
I-auzi, Directia Genrerala a Parcagiilor, curand se vor numi Comandamentul Suprem Interaliat. Treziti-va !
4
0
Cunoscutii sa ii spuna proprietarului ca a uitat geamul deschis si vin ploile !
1
0
dati-o pampalaului de VILAU de la locala cernavoda sa faca naveta cu ea sa nu mai foloseasca masina institutiei ! - ca de ratat ce este nu mai stie sa mearga pe jos fiind debil mintal .
9
0
de unde stiti ca nu are o intelegere contra cost cu sefii mallului sa tina masina acolo? am mai vazut chestia asta si la alte supermaketuri
5
1
baieti,n.aveti nevoie de roti,piese ceva?serviti.va!
7
1
Si din parcare la Lidl in Tomis 3 cum de le ridica?
8
0
Lasati bai masina omului e Navigator se intoarce in 2 luni. Asta e furt nu mai stiti cum sa faceti bani
6
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218