REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Poliția Locală se mută din casa fostului consilier județean Florian Constantin! Video

Poliția Locală se mută din casa fostului consilier județean Florian Constantin! Video

Mirela PASCAL 10 octombrie 2022 | 00:00 3736

Șmecherii din anturajul vechilor administrații de la Constanța au supt zeci de mii de euro lunar din bugetul Constanței, pentru că și-au pus proprietățile la bătaie pentru a găzdui sedii ale Primăriei Constanța. Administrația a cheltuit, în ultimii 14 ani, sume exorbitante pentru plata chiriilor pentru spațiile în care funcționează serviciile unității administrativ teritoriale. Vorbim despre contracte încheiate încă din anul 2008 cu diverși afaceriști din Constanța, oameni politici, chiar. Printre aceștia se numără și fostul consilier județean Florian Constantin, în clădirea căruia funcționează sediul Poliției Locale. Nu va mai păpa mult timp bani de la stat, pentru că, în curând, se va muta în casă nouă.

Primăria Constanța nu mai acceptă risipirea banilor publici. Printre cei care vor pierde contractul este și fostul consilier județean Florian Constantin, ales pe liste PDL, ulterior devenind independent.

În iulie 2008, Primăria Constanța a semnat un contract de închiriere cu SC Daconex SRL, pentru închirierea spațiului de pe strada Amzacea numărul 13, în suprafață de 1.410 mp, proprietatea societății mai sus menționate. În prezent, aici își desfășoară activitatea Poliția Locală. Inițial, contractul a fost semnat pe 5 ani, însă ulterior a tot fost prelungit, primăria plătind o chirie lunară de peste 20.000 euro. Primăria Constanța nu va mai pompa mult timp bani în contul politicianului.

Chițac: Până în 2024 ne mutăm

Poliția Locală se va muta în fostul Liceu Vasile Pârvan, o clădire generoasă, care este în curs de reabilitare. ”Plătim și acum mult pe chirii. Am luat o clădire de pe strada Răscoalei, colț cu Ferdinand, o să mutam unele direcții. Politia Locală se va muta în fostul Liceu Vasile Pârvan, suntem avansați cu lucrările. În 2024, cel târziu, ne mutăm și eliberăm sediul asta, unde plătim chirie mare. Toate mașinile vor avea locuri de parcare, pe Amzacea nu au loc”, a declarant, pentru Replica, Vergil Chiațc.

Precizăm că firma mai este deținută, pe lângă Florian Constantin, și de Zisu Câju, Monica Slavici, Mihai Preda, Dan Nicolae. Daconex are sediul tot pe strada Amzacea, numărul 13.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe politistul local OLTEANU VALERIU IARBA, El ingenioso hidalgo don Quijote de La Mancha, sa nu-l mutati. Nu este bun de nimic. Lasati aceasta nulitate la proprietarul Florian Constantin. Sa-l puna sa dea cu mopul pe podele.
1
0
Mi-e sila de acest Ctin!!! Un nenorocit care si-a batut joc de oameni... Vomit cand ii aud numele!!!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272