REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Poliția și angajații din pușcării iau cu salt Guvernul și sediile PNL și PSD

Poliția și angajații din pușcării iau cu salt Guvernul și sediile PNL și PSD

Replica API 16 august 2022 | 21:38 1749

Sindicaliștii din poliție si din penitenciare acuză clasa politică de iresponsabilitate și populism deșănțat. Miercuri, 17.08.2022, începând cu ora 10:00, Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC), Sindicatul Democratic al Polițiștilor (SIDEPOL), Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP), Federația Polițiștilor de Penitenciare (FPP) protestează în fața Guvernului României. La ora 11:00, sindicaliștii din poliție și din penitenciare se vor deplasa în marș spre sediile principalelor partide politice care formează actuala coaliție de guvernare: PNL și PSD.

Poliția și penitenciarele acuză clasa politică că, deși există bani pentru acordarea cel puțin a unei tranșe salariale din cele două restante, orgoliul și fuga acerbă după populism deșănțat îi determină pe factorii de decizie din cele două partide politice să acorde polițiștilor, militarilor și polițiștilor de penitenciare doar „un praf în ochi”, în timp ce salariile altor bugetari sunt, de doi ani, pe grila de salarizare maximă.

Lipsa de interes a liderilor PSD și PNL pentru eliminarea discriminărilor în ceea ce privește pensiile militare de stat reprezintă, în primul rând, o sfidare la adresa cadrelor militare active și în rezervă și, în al doilea rând, o totală neînțelegere de către politicieni a contextului militar de la granița României.

Suma de bani acordată polițiștilor, militarilor și polițiștilor de penitenciare de către Guvernul României nu acoperă creșterea prețurilor la principalele alimente, inflația și facturile la energie electrică și la gaze naturale. Salariul unui polițist a devenit neatractiv, fiind egal cu salariul unui muncitor necalificat din construcții, situație care va conduce la deprofesionalizarea poliției, penitenciarelor și a celorlalte structuri de forță ale statului, iar decontarea acestor măsuri dezonorante ale PNL și PSD vor fi suportate tot de cetățeanul victimă a infractorilor.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa fie verificati cati au apartamente si case inchiriate la terte persoane sa fie demisi din politia romana.Jumatate din politia romana au afaceri si se plang ca traiesc in saracie.
1
0
Sa il pupi in poola pe i*******r
0
0
proxenetii si interlopii care va sponsorizeaza sa fiti mai multi.Rusine m.a.i !
0
0
Fit destepti si fara frica! Celelalte cartele sindicale ce asteapta? Sau nu toti odata ca deranjam prea mult!
0
2
cei mai tineri pensionari experti in frecat menta
0
0
Comentarii despre mai...dar avem procurori, judecatori, care ce fac...Aici este problema reala.
0
1
care vor bani fara numar faceti va munca in asa fel sa nu mai vad interlopi pe strazi cu limuzine de lux cu toate geamurile cu folie neagra si m****e pe sosele.
1
0
Alo guvernantilor: daca tot nu va place politia si este supusa unui tir de neadevaruri precum ca au pensii speciale mai bine o desfiintati si faceti voi imbuibatilor munca lor impreuna cu ceilalti care va conduc. Sictir jegurilor, voi stiti sa va mariti salariile si pensiile pe sest cit si altora si stiti la cine ma refer.
1
1
Cereti de Urgenta militarizarea sistemului M.A.I ca pe vremea lui Ceausescu cu cainele langa voi non stop pe strazile din Romania sa se vada eficienta voastra,nu in birouri sa frecati menta pe watsup in cardasie cu proxenetii si interlopii.Atata timp cat in Romania sunt interlopi si proxeneti voi m.a.i sunteti DEGEABA !.Ei sunt hotii si infractorii acestei tari !.Exista un proverb romanesc...Hotul striga hotul !!!.Sa nu fii tu cel care ai ajuns in sistem fara examen pe pile,cunostinte relatii si nepotisme !.Un sfat iti dau nu mai crede toata lumea este INFRACTOARE !!!.
1
0
Intr-un Stat in care Politia este s***a ... "strada" va apartine infractorilor ! Asta se doreste de "afara " ... un Stat esuat , in care toti hotii sa isi faca de cap ! Vrei ordine in tara ? ... plateste cum trebuie politistii si formeaza politisti competenti si cinstiti! Elimina curuptia si nepotismul din M.A.I. ! POATE INTELEGE ASTA SI infractorul DE MAI JOS , de la ora 22:07 !
1
0
Ce miros de proxeneti imi vine derbedeilor
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920