REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Politica de parcare a municipiului Constanţa, dezbătută la Forumul de Mobilitate Urbană

Politica de parcare a municipiului Constanţa, dezbătută la Forumul de Mobilitate Urbană

Replica API 7 decembrie 2018 | 00:25 418

Politica de parcare a municipiului Constanţa a fost dezbătută în cadrul unei ședințe a Forumului de Mobilitate Urbană Durabilă organizată zilele trecute de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Constanța”, în colaborare cu Primăria Constanța, Universitatea Ovidius, Portul Constanța și Centrul European pentru Dezvoltare.

Documentul elaborat și prezentat va sta la baza politicii de parcare a Constanței emisă de municipalitate, strategie care va fi supusă dezbaterii publice.

„Noi dorim să sprijinim municipalitatea în adoptarea unui astfel de document strategic care să reglementeze problema parcărilor cu care se confruntă municipiul Constanța. Aceasta este una dintre măsurile proiectului PORTIS implementat la nivelul municipiului Constanța prin programul CIVITAS Horizon 2020. Am propus câteva măsuri realiste și rezonabile în raport cu posibilitățile pe care le are municipiul Constanța“, a declarat coordonatorul ADI ZMC, Adrian Crăciun.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
toate constructiile ilegale , cele construite in parcuri sau in spatiile verzi intre blocuri si apoi vorbiti ! pana atunci , prostia se plateste ....sau se incaseaza ....
4
0
politica de parcare?cobarati in strada sa vedeti realitatea. si luati masuri concrete.
8
0
ce rahat de politica sa mai faceti ca sau construit monstruozitati de blocuri peste tot in constanta , haotic , ca avem arhitecti si disciplina in constructii foarte destepti,cuspatii comerciale la parter si cu apartamente n nr si etaje si parcarile lor au doua sau trei locuri de parcare ca atat prevede legea firar ea a dracului de lege si dupa aia mai vin si cu suplimentarea unui etaj ca au voie , cine semneaza pentru asa ceva trebuie belit si mai rau este ca apar cartiere noi si se intampla acelasi lucru nu invatam nimic din greseli dar asa se poate lua spaga mare ce dracu.
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272