REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
14.8° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Politicieni la meciul România-Elveția. Ciucă s-a dus cu fiul și șeful Senatului din Cehia, Ciolacu cu colegi de partid

Politicieni la meciul România-Elveția. Ciucă s-a dus cu fiul și șeful Senatului din Cehia, Ciolacu cu colegi de partid

Ana Maria LIPAN 22 noiembrie 2023 | 10:35 986

Politicienii români s-au aflat, marţi seară, în tribune la meciul de fotbal România-Elveţia, de pe Arena Naţională. Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a venit alături de fiul său şi de omologul său din Cehia, aflat în vizită în România, iar premierul Marcel Ciolacu, împreună cu colegii de partid, secretarul general al PSD, Paul Stănescu dar şi ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu şi ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

Politicieni la meciul Romania-Elvetia. Ciuca s-a dus cu fiul si seful Senatului din Cehia, Ciolacu cu colegi de partid  premierul Ciolacu și membrii PSD, la meciul naționalei

În fotografiile postate pe reţelele de socializare, Nicolae Ciucă apare în imagini alături de fiul său şi de Miloš Vystrčil, preşedintele Senatului Republicii Cehe, dar şi de purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe.  La meci a participat şi premierul Marcel Ciolacu, împreună cu colegii de partid, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ministrul agriculturii, Florin Barbu. Imaginile au fost postate de deputatul PSD Marian Mina pe pagina de Facebook. 

Şi purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, a fost în tribune, la meciul României, precizează digi24.ro. Reprezentativa României a încheiat, marţi seară, neînvinsă şi pe primul loc grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Tricolorii au învins Elveţia pe Arena Naţională, scor 1-0, şi sunt calificaţi la turneul final de anul viitor, primul pentru România după opt ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407