REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Polițist agresat, în Poarta Albă, de tatăl unui minor prins conducând fără permis

Polițist agresat, în Poarta Albă, de tatăl unui minor prins conducând fără permis

Virgil STOIAN 19 decembrie 2022 | 00:00 3107

 

 

La data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 15.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat un minor, de 16 ani, care a condus un autoturism pe strada Consilierilor din localitatea Poarta Albă.

În momentul în care tânărul a observat echipajul de poliție, acesta a oprit autoturismul, a coborât de la volan și a trecut pe locul din dreapta față, iar la volan a trecut un alt minor, de 16 ani, care a condus în continuare până când a fost oprit de polițiști.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că niciunul dintre cei doi tineri nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La fața locului s-a prezentat un bărbat, de 49 de ani, tatăl unuia dintre minori, care a ultragiat pe unul dintre polițiști, prin amenințare directă și aplicarea unei lovituri la nivelul abdomenului.

”În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Totodată, au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.” au transmis reprezentanții IPJ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vasile nume de catea
0
0
Hai sa o vedem si pe asta, vasile sa primeasca pachet dincolo de canal. Voi chiar credeti asta?
4
0
Dar domnule jurnalist, de ce nu spuneți că acel copil este fiul primarului Vasile Delicoti, iar cel ce a agresat politista ( pt că este vorba de o femeie polițist), este însuși Vasile Delicoti, primarul.
15
0
Mandatul tau cred ca s-a fi finalizat aici stimate domn !!! Imi vine sa urlu pentru ce ti se intampla stimabile golan de cartier ,, Poarta Alba ,, !!!!
16
0
Hutuca,af ara cu taranul asta. Va face partidul de ras!
14
1
Vasile Delicate dați datele
12
1
Vasile, ce sa vezi? Ti-a venit randul.Ai calcat destui oameni pe cap. Blestemele,as spune eu.Hai,joac-o p-asta! Cine te mai scoate basma curata?
14
0
Vasile Delicoti, cred ca trebuie sa îți iei adio de la politica .Pnl, ai decenta și scapa de aceasta buba de la Poarta Albă. Un asemenea golan trebuie sa fie izolat.Nu are ce cauta în civilizație. Rușine, sa lovești o femeie polițist, în timpul exercitării serviciului, demonstrează joasa speta a acestui personaj!Sa plece,sa si dea demisia de onoare!
16
0
Dar domnule jurnalist, de ce nu spuneți că acel copil este fiul primarului Vasile Delicoti, iar cel ce a agresat politista ( pt că este vorba de o femeie polițist), este însuși Vasile Delicoti, primarul.
29
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272