REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Polițist AMENINȚAT și ÎMBRÂNCIT, pe strada Unirii din Constanța!

Polițist AMENINȚAT și ÎMBRÂNCIT, pe strada Unirii din Constanța!

Replica API 1 septembrie 2017 | 00:52 330

fotografia are rol ilustrativ!

Mihael Țilică a ajuns în arest preventiv pentru 15 de zile, după ce a consumat băuturi alcoolice peste măsură și a început să facă scandal. Mai mult decât atât, când la fața locului au ajuns polițiștii, el a început să-i amenințe, pe unul dintre ei îmbrâncindu-l.

Totul s-a petrecut în seara de 29 august, când Mihael Țilică a început să facă gălăgie, în zona străzii Unirii din municipiul Constanța. Fiind într-o stare avansată de ebrietate, oamenii au sunat la 112, la fața locului ajungând un echipaj de Poliție. Numai că Țilică nu a vrut să înțeleagă de vorbă bună, iar când oamenii legii s-au apropiat de el pentru a-l imobiliza în vederea conducerii la secție, acesta s-a enervat și mai tare. A început să amenințe, după care l-a îmbrâncit pe unul dintre polițiști. Aceștia au chemat întăriri, iar recalcitrantul a fost încătușat. A fost reținut pentru 24 de ore și, pe 30 august, a fost propus spre arestare. "Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu privire la inculpatul Ţilică Mihael. În baza art. 223 alin. 2 C.p.p., dispune arestarea preventivă a inculpatului Ţilică Mihael, pe o perioadă de 15 zile, cu începere de la data de 30.08.2017 şi până la data de 13.09.2017, inclusiv", potrivit minutei judecătorești. Cercetările continuă, fapta sa fiind încadrată ca ultraj. Potrivit Art. 257 din Noul Cod Penal, ameninţarea săvârşită nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directă, lovirea sau alte violenţe, vătămarea corporală, lovirile sau vătămările cauzatoare de moarte ori omorul săvârşite împotriva unui funcţionar public care îndeplineşte o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu sau în legătură cu exercitarea acestor atribuţii, se sancţionează cu pedeapsa prevăzută de lege pentru acea infracţiune, ale cărei limite speciale se majorează cu o treime.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fara reguli este anarhie. Anarhia inseamna aproape ce se intampla azi in Romania,pentru ce nu se respecta nici macar cele mai elementare reguli ale unei tari ce se vrea civilizata.Politia este inutila daca este oprita de la a constrange elementele nocive,la modul ,,imediat''. Interesant ca cei care critica politia,au in cursul vietii lor de cacat, situatii in care ar fi dorit ca politia sa fie mai dura . Pai politie partinitoare sau ...?!Hai sa fim intelesi,politia apara ce este de aparat,nu cacati imputiti care se abat voit de la reguli!La bulau cu nemernicii!
1
0
Fratele lu Giorgiana daca o bagi si pe mata retardule neam de curva este ok
1
0
E moldovean sigur!! Pai ce a dat Moldova? Vreo trei genii in 2000 de ani si in rest betivi, infractori si curve, multe curve!!!
4
2
E moldovean sigur, probabil din Vaslui
5
3
Tilica. ....asta nu e nume de moldovean???
5
0
Toti retarzi se dau viteji parnaia si bine au zis cei de sus la munca in folosu comunitati
3
0
Judecat la urgenta 6 luni la poarta alba munca la canale de irigatii de mancare turtoi si arpacasi si sa vezi cum iese peste 6 luni da bunaziua si la caini.
12
1
e de bani gata, dar cert e ca la puscarie, toti care sunt capabili de munca, sa fie scosi zilnic la munca.
14
2
Viteazule, sa fii tu in locul lor, ce-ai face? Te trezesti vorbind aiurea! Stai si tu sa te jigneasca toti putoii de bani gata, sa vedem atunci ce mai zici?
17
1
vai !!! dar ce nenorocire !! Bietul politist !! bai Politia lasati mizeriile astea si nu va mai dati de victime !!
4
26
Toate scursurile astea betive si recalcitrante ar trebuii sa faca inchisoare cu munca fortata taica nu sa-i bage la zdup si-o trag la buci si platesc prostii care muncesc cinstit pentru jigodile astea.
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369