REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Polițist constănțean pe motocicletă, RĂNIT într-un accident rutier!

Polițist constănțean pe motocicletă, RĂNIT într-un accident rutier!

Replica API 7 noiembrie 2019 | 00:58 739

Un accident rutier a avut loc, miercuri, 6 noiembrie, pe strada Alba Iulia din municipiul Constanța.

Potrivit primelor informații, un polițist care se afla pe motocicletă (era în timpul serviciului) a fost rănit. Se pare că acesta rula regulamentar, fiind acroșat de un autovehicul.

Mai exact, conducătorul unui autoturism nu a acordat prioritate de trecere, în sensul giratoriu de la intersecția străzii Alba Iulia cu strada Pasajului, polițistului care conducea o motocicletă de poliție. Omul legii accidentat este conștient, cooperant și a fost transportat la spital pentru investigații.

Motociclistul a suferit mai multe traumatisme (claviculă și gleznă).

Vom reveni

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la mai multi!ba taranoilor,nu mai ambalati rablele alea poluante inoras.Simergeti dreq pe dreapta,nu pe mijlocul strazii.la fel la parcare,nu mai ocupati un loc de masina,rati ai dreq de donatori drogalai!
0
0
a dat cu tablagiul de pamant?! Soarta... ce sa-i faci?!
3
0
Politia locala trebuie sa aibe dreptul sa ii amendeze pe cei de la rutiera ca sa fie prevenite astfel de incidente. Felicitari locala, voi sunteti miezul legii, chiar daca mai parcati si voi neregulamentar pe strada Amzacea, voi sa aveti dreptul!
4
3
Tu nu esti politist local ! Esti un imbarligator din M.A.I. ! Termina cu intoxicarile si diversiunile ! Iesi dracu din birou si prinde infractori !
2
1
Ma.mir ca acest ziar online nu a dat numele politaiului !!!! Tot printre gabbori au informatori . Replica e de CACAT
4
0
De unde stiti ca militianul rula regulamentar? Vreti sa va scape de amenzi, voi astia, de la Replica? O mana spala pe alta?
2
3
unde a ajuns societatea asta....sa.i doresti raul altuia ca este politist sau ca este motociclist sau ca are bmw sau ca are mai multi bani ca tine....sunteti bolnavi in germania sau america pentru astfel de comentarii va bagau la nebuni. sa nu uitati de tratament nebunilor care sunteti....
4
5
Avem nevoie urgent de donatori de organe.
6
6
Vrem sa vedem poze. Vrem sange si matze.
4
8
Doamne ajuta la mai multi! Sa moara toi militienii in chinuri!
4
15
Te cred ca esti local pentru ca esti si analfabet. Ramai la panselute ca te doare capul daca gandesti mai mult.
8
6
Esti doar un instigator sigur faci parte din MAI lasa vrajeala
7
7
Gardian local treci la parcari. Nu iti mai da cu presupusu. Te depaseste speta.
9
5
Invata prostule sa scrii si dupa aceea posteaza, fraiere !!!
11
7
Astazi ieseam dupa str. Crisului iar acest coleg pe motocicleta a intrat in sens fara sa se asiure asta se intampla pe la ora 9,15 iar pe la12 cand m am intors in cartierul Palas la o sesizare tot acest politist pe motocicleta a fortat cu tupeu intrarea in sens si a patit buba mentionez ca nu a stat in coloana si sa strecurat pe langa masinile care asteptau sa intre in sens. De aici cine i de vina. Binenteles nu Militianul ca i ntodeauna ei au dreptate
11
16
Motocicletele sunt greu de evitat in trafic. Mai ales din cauza ca se strecoara printre masini si folosesc o viteza mult prea mare pentru deplasare.
11
3
La cate permise a ridicat si amenzi a dat s-au rugat soferii pentru sanatatea lui.Dragostea intre gabori si soferi e reciproca!
7
13
In sens giratoriu nu va spune nimic!?!?!?
8
3
Cum il cheama pe politai ?
4
7
Politistul este de vina
6
17
Am vazut motocicleta cazuta, cat si masina dobitocului, in timpul masuratorilor legale. E greu cu giratoriile in Constanta, pentru multi dintre noi.
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218