REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Poliţist de la Secţiia 5, care a apărut şi în dosarul „Mafia de la Rutieră”, PRINS în timp ce lua MITĂ!

Poliţist de la Secţiia 5, care a apărut şi în dosarul „Mafia de la Rutieră”, PRINS în timp ce lua MITĂ!

Replica API 1 septembrie 2017 | 00:00 331

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, în cursul zilei de miercuri, 30 august, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au prins în flagrant un agent de poliţie din cadrul I.P.J. Constanţa, imediat după ce a primit suma de 400 de lei de la o persoană pentru a nu aplica sancţiunea corespunzătoare încălcării unor norme rutiere. Este vorba despre Gigi Cristian Rușescu.

Din cercetări s-a stabilit că, miercuri, 30 august a.c., un echipaj format din doi polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanţa - Secţia 5 Poliţie, a oprit un autoturism, condus de un cetăţean turc, după ce acesta săvârșise o contravenție la regimul rutier. Pentru a nu lua măsurile legale față de conducătorul auto, unul dintre cei doi polițiști i-a solicitat o sumă de bani neprecizată.

Conducătorul auto a sesizat imediat fapta la S.J.A. Constanța, în scurt timp fiind realizată prinderea în flagrant a agentului de poliţie, la scurt timp după ieşirea din serviciu, după ce a primit suma de 400 de lei. Polițistul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită, asupra lui Gigi Cristian Rușescu fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Precizăm și faptul că el a fost parte și din dosarul "Mafia de la Rutieră".

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca eram acolo va aratam eu ca am tupeu sa le dau amenzi intru in aia de nu se vad eu am tupeu nu ini e frica dau exemplu la toti k se poate
0
0
decat sa stau cu frica ,pentru oo spaga mai bine inchid ochii si va las in pace sa umblati beti sa va omorati intre voi
3
2
Daca si 400 de lei este mita, atunci, hotii profesionisti care fura milioane de euro, intra si ies din puscarie dupa 3-4 luni, si raman milionari pe viata, cum e ? Cel putin acest pilitist avea nevoie de bani de paine pentru copii pentru ca statul se face ca-l plateste ca si politist. Nu-i tin parte, dar 400 lei nu poate fi considerata mita niciodata, e o suma de kko, nu faci nimic cu ea. Pai sa va zic eu acum, de ce nu este fiscalizata piata de legume si fructe din Tomis 3, cine fura mai tare, tziganii sau politistul. Alo ANAF se aude ? Sunteti niste curupti la 50 de metri de marile hotii.
4
1
sa-i sugeti pula !...
3
4
Dorim o supraveghere mai indeaproape si a agentului de politie rutiera Tiganus din Constanta.
5
4
Daca a fost in dosarul 'mafia de la rutiera 'nu a fost condamnat???Cat a platit ca sa stea linistit la munca??
7
3
Si ti l-a inchis? Uite asa mananca romanul rahat! Nu era bine sa stea pe la parnaie un an jumate,doi,sa cheltuie vreo 10 mii de euro pe acolo! Toti mancati rahat doar cand se intampla ceva,de ce nu l-ai mancat inainte si ai dat bani sa scapi? Ti-a fost frica,bulangiule,ca ajungi la cusca si n-aveai centura de castitate!
9
2
este liber si merge la munca si semneazs o data pe saptamana in dosar.Daca era un sclav din roumania era in cotetul ipj cta numit de voi crap.Asta i maffia in tzigania.esti meletian ai putere si spate.jos mafiotii impreuna cu kovesi si lazar.Sa vina todiras sa va dea muienas.
2
8
pai astia de la sectia 5 iau spaga de la druga sa il lase sa isi faca treburile cu droguri barul care il avea sau are e doar paravan pentru droguri si prafuri
3
9
Mananci cacat, Comane'
8
5
astia de la sectia 5 sant cei mai corupti politisti.eu am avut dosar penal la ei ca stau pe str sg olteanu ion si mi a cerut de la obraz bani sa mi inchida dosarul.
5
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272