REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

POLIȚIST ÎN LANȚURI! Fotografia care a devenit virală

POLIȚIST ÎN LANȚURI! Fotografia care a devenit virală

Replica API 27 martie 2018 | 00:56 264

Sfârșitul de săptămână a fost unul încărcat pentru polițiștii din întreaga țară. Sâmbătă, 24 martie a.c., mii de oameni ai legii au ieșit pe străzile din București, într-un amplu protest, iar duminică, 25 martie a.c., a fost celebrată Ziua Poliției Române.

Unul dintre polițiștii prezenți, sâmbătă, la protest, a exprimat situația în care se află toți polițiștii, mărșăluind cu lanțuri legate la picioare. Fotografia a devenit virală pe internet, pe rețelele de socializare.

„Exact ca în perioada comunistă, când poporul murea de foame, iar la televizor apăreau lanuri de grâne și carne-n galantare, M.A.I. postează filmulețe cu mașini frumoase de poliție, câini polițiști, uniforme de camuflaz, cetățeni cu fețe zâmbitoare, în timp ce realitatea din Poliție e alta. Sărbătorim doar lucrurile frumoase sau ce ține de Poliția Română? Când dăruim un tort, de ziua unei persoane bolnave, pe moarte, ignorăm boala și dansăm de bucurie?

Doamna ministru, poate dvs. nu mai apucați, dar, cu siguranță, altcineva se va sufica din cauza gunoiului ascuns sub preș și va pune ștampila pe certificatul de deces al instituției ce are ca slogan fals „Siguranță și Încredere!”. Cetățeni români, de Ziua Poliției Române, noi vă avertizăm că sunteți în pericol! Politicienii de la vârful țării au pornit un război împotriva polițiștilor și implicit împotriva dvs.!”, este mesajul lui Ioan Cănărău, liderul sindical Europol.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lanturi si urina! Capete de creta...
1
6
Daca tot este asa de bine in Politie de ce va angajati domnilor in aceasta structura? Hai la concurs ca si asa sunt in deficit mare de personal operariv. Sa aveti si voi vile, Q7, BMW-uri ... iauzi salariu de 41 de milioane ... este pacat sa pierdeti o asa meserie banoasa
7
1
Doamna dan are grija de jandarmi , jandarmi care apara hoti din guvern si parlament .
2
0
Militienii trebuie sa fie in lanturi precum infractorii, fiindca sunt niste infractori. Militia primeste spagi de la bisnitarii de tigari. Militia speciala - speciala, adica handicapata - cere mita pe autostrazile pline de gropi; militia nu lasa militienii infractori sa intre in puscarii.
0
4
De unde vile si bmw uri ,din salarii de bugetari?
6
4
De ce va plangeti ca vad militieni cu Q7 prin oras.
4
9
Cand va doare burta la cine apelati? Corectilor!!!
6
8
asta cu lanturi este paznic de noapte
5
10
Acum sa demilitarizat politia si puteti freca menta in carciumi fara probleme.Iesiti in strada sa vedeti proxenetii care au folii negre pe toate geamurile,iesiti sa prindeti drogatii,infractorii,etc.
16
12
Daca nu va mai place "munca"in Politie angajativa in invatamint,comert agricultura sau cercetare ca suteti toba de carte!
11
18
daca le aproba mariri politistilior ,trebuie sa cerem si noi mariri ca si noi suntem oameni ,vorba aia a fost un prost de iliescu care a dat mariri minerilor asta se va face acum dar cei cu rate fixe in ron va avea de castigat nu va lasati ,acum doi ani un politist cu ture de noapte fara functie castiga 3000 de roni acum se aproprie de 4100 de ron asta vorbesc pt subofiteri deci sunt cu tupeu bravo lor si tot mai cer ,va rog nu va lasati intimidati de patroni amenintatii cu demitere in masa daca nu va maresc salariile acum este momentul cu politistii patronul roman este curva tot deaua se vai
7
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218