5° Constanța Dum., 4 Dec. 2022
Anul XX Nr. 6202
5° Constanța Duminică, 4 Decembrie 2022 Anul XX Nr. 6202

Poliţist local, lovit intenţionat cu maşina. Reacţia lui Bratu: "Sunt în concediu!"

Replica API 15 septembrie 2014 116

Urmărire în trafic! Fugarul, arestat preventiv

Urmărire în trafic! Fugarul, arestat preventiv

Un şofer a dat cu maşina peste un poliţist local din Constanţa şi a fugit de la locul accidentului, dar nu a ajuns prea departe. Trei echipaje de poliţie l-au căutat sâmbătă seară, iar bărbatul a fost prins după o urmărire pe străzile oraşului. Teribilistul i-a ameninţat pe poliţişti cu un câine Pitbull pe care îl avea în portbagaj. După ce s-a calmat, omul a fost săltat şi dus la Secţia 2 de Poliţie pentru audieri, unde poliţiştii i-au făcut dosar penal pentru ultraj. Şoferul a lovit poliţistul cu BMW-ul atunci când un echipaj de la Poliţia Locală a încercat să-i ridice autoturismul parcat pe trotuar, în faţa unui mall, pentru că bloca accesul pe o alee din Parcul Tăbăcărie. Agentul pe care l-a lovit a ajuns la spital cu ambulanţa. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj şi a primit mandat de arestare preventivă pentru 15 zile. Starea de sănătate a poliţistului este bună, el prezentând o contuzie la membrele inferioare. Medicii au stabilit că rănile lui nu sunt grave şi au decis să nu îl interneze.

De precizat faptul că şeful Poliţiei Locale, Daniel Bratu, a refuzat să facă declaraţii, motivând că se află în concediu: "Dumneavoastră aveţi idee ce zi este astăzi? Sunt în concediu. Vorbiţi cu purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Constanţa, domnul Liviu Tramudana".

Nici Liviu Tramudana nu a putut fi de găsit pentru un punct de vedere.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

REPLICA

LOTO

6/49
193339183026
5/49
1136376284
joker
20243019359