REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Polițist local, MORT de BEAT, pe străzile din Constanța! VIDEO

Polițist local, MORT de BEAT, pe străzile din Constanța! VIDEO

Replica API 21 septembrie 2019 | 15:18 1390

Un polițist local, din Cobadin, a fost surprins de trecători, aflat într-o stare avansată de ebrietate, joi, 19 septembrie, pe străzile din Constanța.

Aceștia au imortalizat momentul, iar pe imagini se poate observa cum omul legii abia se poate ține pe picioare. Unele persoane, care au și postat pe Facebook, susțin că polițistul local se pregătea să plece spre casă, spre localitatea Cobadin, pe când altele au precizat că bărbatul chiar ar fi făcut uz de uniforma pe care o purta, încercând să aplice amenzi în municipiu, chiar dacă nu este raza lui de competență și se mai afla și sub influența băuturilor alcoolice.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pun pariu ca cine ii tine partea freaca menta pe banii publici. E normal sa bei dupa un proiect mai mare sau dupa ce ai castigat niste bani in plus, dar nu sa stai beat pe marginea drumului ca boschetarii, in plus nu stiu care ar fi motivul pentru a bea cand tot ce are de facut la munca e sa patruleze. Cu el ca politist de mananca sobolanii. La fel de bun ca politistii din cobadin care dorm in post sau ca politistul de merge la curve in timpu programului
4
1
Sa ma cac pe pishatul ala care a filmat ! Pana la urma omul era in timpul liber , nu conducea masina si aia care mananca cacat ca ar fi incercat sa aplice amenzi in Cta ... sa probeze ! Inainte sa urce in autobuz omul o fi baut una mica ... dar mai mult ca sigur ca cineva i-a pus ceva in bautura ca sa il discrediteze ! De politistul pedofil de la Buc sau de altii care conduc beti , sau de Capalnas care era ofiter la Rutiera fara permis ... nu kai spune nimeni ! L-ati gasit repede pe amaratul asta de la tara !
5
8
Sa arunce cu piatra ala care nu a baut niciodata la serviciu ! Amaratul asta doar a intrecut masura.....nu mai poate omul sa faca o beuta ca avem paparazzi prin toate colturile , pun pariu ca cel care a filmat nu are o zi de munca la viata lui !
3
11
unde draq ii gasiti fratilor
2
0
Nu exista politie licala in Constanta. Haos prin oras, masini parcate peste tot, gunoaie aruncate peste tot
11
0
Ai nostri de la locala la tura de noapte fac patrula la domiciliu cu dasterul parcat in fata blocului intre orele 24-05,sa tot fi bugetar!
8
1
Si daca nu era beat ci doar i se facuse rau omului? A fost testat cu aparatul? Eu, cu cine votez?
9
3
Politiaiul asta se cheama Grosu Laurentiu este angajat local de primaria noastra din cobadin. Este din baneasa a fost angajat inainte politai local la baneasa si la primaria oltina tot ca politai la oltina. E baiat bun saracu. O fi bolnav. O fi de la must ca nu a fiert bine e tulbure. Nu mai radeti de el ca el nu e rau. Nu a deranjat pe nimeni decat pe el. Saracu.La imbatat unu de aici care la filmat si la dat pe net sai ia locu. El nu-i de vina.E provocare. El nu a vrut da sa intamplat. Saracu. O sa piarda si salariu care il ia de 4000 pe luna. E vai de capu lui saracu. Caz social.
12
4
Dancule tu esti cumetre ?
8
2
Mai bine beat pe strada decat sa intervii cu intarziere si sa moara copii. Si apropos, de ceva timp in urma este MI si nu MAI.
4
10
Va dati seama acum, de ce este ineficienta Politia Locala si deasemenea Politia Romana.
5
4
politia locala e uzurpare de nume si atributii, singura politie e MAI
15
1
ca nu e el - e SECOND HAND.
3
0
La luat valu si a baut peste limita . Este om , se intampla .
5
4
Este Robi.
7
1
Poate i s-a facut rau ca mananca de la roate imputiciunile de ghetouri din piata tomis 3.unde lipsa de igiena lasa de dorit.
7
2
Se credea James bond, el salveaza bugetul local impartind amenzi!
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369