REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Polițiste la țigări și cafea. Fotografia virală care a dus la o anchetă în Poliția Capitalei

Polițiste la țigări și cafea. Fotografia virală care a dus la o anchetă în Poliția Capitalei

Replica API 19 august 2022 | 00:00 4326

Poliția Capitalei face verificări pentru încălcarea codului de etică și deontologic după ce două polițiste au fost fotografiate în timp ce stau relaxate, fumează și beau cafea în timpul programului.

Conducerea Poliției Capitalei a dispus verificări, prin intermediul Serviciului Control Intern, urmând ca la finalul acestora să fie dispuse măsuri legale. Verificările vizează abateri de la Codul de etică și deontologie al polițistului, a comunicat Direcția Generală de Poliție a Municipiului București în urma apariției în spațiul public a fotografiei respective.

În imagine apar două polițiste care stau pe scaun în fața secției, în timp ce fumează și beau cafea. Una dintre ele este încălțată cu sandale.

Fotografia a fost distribuită pe o rețea de socializare și a primit peste 1000 de comentarii, cele mai multe fiind critici la adresa atitudinii și machiajului strident al celor două femei, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ma magarilor poate fetele alea erau d la 112 sau fac dosare in spate cand va da cv in cap alo aoleu ajutor cretini sunteti dati cu noroi ataa poate atata face cei care dati din crenvusti dc nu ai defilat cu ea 4 ani sa vezi cum e si brb dupa dar nu va du e bibilica
0
0
Sa arunce piatra ala care nu a bea cafea sau nu fumeaza la locul de munca , parca au comis o crima ! Ce atata tam tam pentru o tigara si cafea !??? Voi sunteti normali la cap ?
0
0
Sunteti degeaba pe acesta planeta
0
0
Astea sunt fetele lu arinel Dumneseu sa-l ierte
0
0
Acum vreo 10 zile in urma, uleiul era 10 lei litrul. Astazi l-am vazut la 14-15 lei. Acelasi ulei! Gazele sunt la dublu, curentul la fel. Mancarea s-a dublat sau chiar triplat la pret. Salariile au ramas ca in ianuarie. Combustibilul s-a dublat la pret. Voi mai aveti resurse sa traiti, fratilor? Credeti ca intereseaza pe cineva ca doua fufe fumeaza si beau o cafea in timpul serviciului platit de catre noi? Maine sau poimaine au sa ne ia copii in armata cu arcanul sa ne batem cu rusii! Pentru cine? Pentru tara? A cui tara?
1
0
Astea sunt centuriste
2
0
Angajate de pe centura. Au schimbat uniforma de parasuta cu aia de militianca.
2
0
da este problema Romaniei...cred ca nu prea te-ai dus pe la scoala...si daca te-ai dus....te-ai dus...DEGEABA...cum sa-mi bata mie la poarta,o militianca, TATUATA...BOTOASA...PICTATA...PLINA DE BIJUTERII...si sa-mi aduca la cunostinta,ca amj incalcat legea...Care lege??? tu sa fii cu adevarat politist..nu barbos...si pictat din cap pana-n KUR, CU PLETE...SI POATE SI NESIMTIT???
1
0
VERO de la locala in timpul serviciului suge medularul primarului NEACOITA !
1
0
Un alt episod din serialul indobitocirea populatiei.
0
0
Politia ,intotdeauna e oaia neagra,nu i de cinste
1
0
Mie-mi place cana.E o cana de manelist!
0
0
Tara te vrea idiot, pentru manipulare
1
0
De supptt pullanescu
0
0
Politia zilnic are liber
0
0
Constituie cumva vreo infractiune faptul ca politistele fumeaza si beau o cafea ? Vai pwla mea ... sunt cumva cu alcool in pahare ca idiotul de fost prim ministru Ludovic Orban ? Pentru leprele care comenteaza pornografic mai jos : sa le pupati in kur pe amandoua , infractorilor ! Misoginilor !
1
1
Toata cwrvele se fac politiste
0
1
Aia din dreapta e penala rauu
0
0
Sunt de e***e rroma, amandoua.
1
0
Ofticatilor le ati regu.a pe amadoua... si eu ...dar mai mult pe aia botoxata.
0
0
Cat iau astea pe ora?
0
0
Este unul codita la noi si chiar are coada ca o fetita la par.doar atat poate sa isi vanture parul
2
0
machiate, buze botoxate, pe ce iau astea salariu? pe facut nimic
0
0
Clanul politistilor din navodari
2
0
vedetele de la Navodari, fumeaza-n sectie.
2
0
pai dupa ce au dat spaga sa intre in politie, le face o poza din asta, le da afara si ia spaga de la altele sa le angajeze...
0
0
Nu cred ca sunt de la MAI, arata ca niste jegoase de muiste. Plm
3
0
Ce le am prins,decand voiam sa le mpulim pe astea ,pune tata de o ancheta si le facem posta toti semizeii sefi din MAI ca dupa poate le iertam, depinde cum percuteaza
2
0
peste zece ani astea ies la pensie si sa vedeti ce munciti voi pana la 65 de ani sa le platiti pensia!
1
1
Rai da rai sunteti fratilor.acum pe bune lasand laoparte ca s tute din pollitie dar ancheta ca fumau o tigara, ce i lagar nazist toata tara asta.
2
0
Atentie, politestelor de la Politia Locala Eforie! Asa stati si voi langa statia de autobuz din centru si fumati si beti cafea in timpul serviciului. Daca tot nu rezolvati nimic cand sunteti chemate prin Dispecerat, macar sa fiti trase in poze. Daca Politia Capitalei dispune cercetari, sa se faca ancheta si la Eforie, unde, desigur, nu se va dispune nimic, si ca atare, tot catre Bucuresti trebuie sa facem plangerea.
1
1
Fuck the police?
2
1
sa frece menta,iar interlopii sa ii sponsorize...rusine m.a.i !
1
1
Nu vedeti ce mecle de centurriste au?
0
0
Sunt oameni ca si noi si este firesc sa poata sa fumeze o tigara si sa consume o cafea . Ce sa ancheteze , ca doar nu au facut cine stie ce . Cred ca toti la servici putem fuma s-au consuma o cafea .
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218