REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Poliţişti înjuraţi şi ameninţaţi într-o secţie de Poliţie. Video

Poliţişti înjuraţi şi ameninţaţi într-o secţie de Poliţie. Video

Victor ROTARU 8 martie 2024 | 14:00 1258

Scene halucinante au avut loc într-o secţie de Poliţie din judeţul Gorj. Doi indivizi au fost filmaţi în timp ce îi înjurau şi ameninţau pe poliţişti.

Politisti injurati si amenintati intr-o sectie de Politie. Video Imagini de la locul incedentului 

Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi al Personalului Contractual (SNPPC) a anunţat, într-o postare pe Facebook, că procurorii au refuzat dispunerea de măsuri preventive faţă de cei doi bărbaţi.

"SNPPC solicita MAI modificarea urgentă a OMAI 9/2009 așa cum domnul vicepremier Cătălin PREDOIU s-a angajat!

Un nou ultraj la IPJ GORJ în care procurorii au refuzat dispunerea de masuri preventive fata de cei 2 autori. Nu este primul caz de acest gen in GORJ și nici în România.

SNPPC a atras tot timpul atenția că slabirea autoritatății polițistului se datorează mai ales lipsei de fermitate în deciziile magistraților care, fie cercetează în stare de libertate, fie refuză arestarea preventivă, fie soluționează cu clasare/achitare aceste dosare, încurajând astfel ultrajele asupra politistilor, (agresarea fizică și/sau verbală a polițiștilor, amenințarea, adresarea de injurii, etc.).

La baza societății trebuie să stea nevoia de siguranța, atăt a cetațeanului cât și a polițistului. Ne intrebăm retoric bineînțeles, dacă era un procuror sau judecator ultragiat, oare suspecții mai erau cercetati în stare de libertate ?

Am solicitat constant in ultimul timp reținerea și arestarea preventivă, condamnarea cu executare către limita maximă a pedepsei si interdictia eliberariii conditionate pentru ultraj și ultrajul judiciar.

Mai mult, nici pana in prezent MAI nu a considerat oportun sa acorde asistenta juridica politisilor ultragiati, deși domnul ministru Cătălin PREDOIU cunoaște chiar de la SNPPC această scăpare a OMAI 9/2009", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a SNPPC.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sex nebun timp de câteva ore la rând, erecție puternică, orgasme vii, multă spermă și testosteron crescut și sigur la orice vârstă! Nu ratați șansa de a vă face sexul de neuitat:------> do.my/ruman
1
0
Minim 5 cartuse in cap.Slabi politistii. Direct temelie. O lebada carbonizata in minus
3
0
Orice gherțoi când se simte înghesuit ...o da in tâlhărie...știe să filmeze dar dacă îl pui sa tasteze literele...le încurcă..mai trebuiau pirandele cu poalele in cap și să amenințe cu copiii în brate
4
0
Țară de k-kat
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272