REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Polițiști SCUIPAȚI, LOVIȚI și amenințați cu MOARTEA chiar în sediu, la Murfatlar!

Polițiști SCUIPAȚI, LOVIȚI și amenințați cu MOARTEA chiar în sediu, la Murfatlar!

Replica API 7 noiembrie 2019 | 00:00 280

Un tânăr în vârstă de 17 ani s-a ales cu măsura educativă a asistării zilnice pe o durată de 3 luni pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, după ce a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii, ce a fost admis de instanță.

Pe rolul Judecătoriei Constanța, la data de 19.08.2019, a fost înregistrat acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța cu inculpatul M. I. , cercetat pentru săvârșirea infracțiuni lor de ultraj. S-a reținut prin actul de sesizare a instanței că, la data de 29.03.2019, în jurul orei 01:00, inculpatul, în timp ce se afla în sediul secției de poliție a Orașului Murfatlar din județul Constanța i-a amenințat cu moartea și cu acte de violență pe doi agenți de poliție din cadrul Poliției Orașului Murfatlar, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Mai exact, acesta i-a scuipat și le-a adresat injurii, lovindu-l pe unul dintre oamenii legii cu picioarele în zona membrelor inferioare și superioare și îmbrâncindu-l pe celălalt. Instanța a constatat faptul că, din probele administrate în cursul urmăririi penale, au rezultat suficiente date cu privire la existența faptelor pentru care s-a pus în mișcare acțiunea penală și cu privire la vinovăția inculpatului, maximul special prevăzut de lege pentru infracțiunile reținute în sarcina acestuia în cuprinsul actului de inculpare este mai mic de 15 ani închisoare, acordul de recunoaștere a vinovăției a fost încheiat în formă scrisă, iar cu ocazia încheierii acestuia inculpatul a fost asistat de avocat ales. La alegerea măsurii educative, potrivit rolii.ro, ce a fost aplicată inculpatului au fost avute în vedere mai multe criterii, precum că, la data săvârșirii faptelor, inculpatul avea vârsta de 17 ani; că este la primul conflict cu legea penală, s-a prezentat constant la chemările organelor judiciare, a colaborat cu acestea și a manifestat o atitudine de regret față de cele întâmplate; este integrat în societate, este elev în clasa a IX-a și suferă de afecțiuni de sănătate, conform înscrisurilor depuse la dosar.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Andra dute fa dreq ca te fut si pe tine si pe cacatul ala de 17 ani in cur... lasa ca vin eu acasa si vedeti voi ce va frec la gaoaza
1
0
Ba muie jeg esti u ca vb in necunostinta de cauza muie in gura dar bataia care a luat-o degeaba copilul nu se spune in articol sa iti bag sus muie in gura nu vb daca nu cunosti cazul sa imi bag pl in gatul tau de jeg .......muiieeee daca nu sti nu vb cne pl mea ia amenintat minciunii l-au nenorocit cu bataia nu mai vb daca nu sti
0
0
Un jeg de copil e ala . Este dependent de etnobotanice iar familia este constienta ca mai devreme sau mai tarziu o sa o comita iar prostu
0
3
Eu am fost ala
1
0
miscudincernavoda la fel
0
0
Cred ca ai un metru si jumatate.
0
2
lasa ba lichele de procurori si judecatori, militienii sunt infractori si fara ajutorul lor. la ce abuzuri comit militienii trebuiau casapiti nu doar scuipati si amenintati!
3
7
... de politisti si-au batut joc trei institutii: procuratura, judecatoria si, in calitate de instigator, golanul. Golanii sunt o institutie legitimata de toti traseistii politici din ultimii 30 de ani! Ultimii se autofinanetaza, pe primii ii platim ca prostii fara sa-i putem verifica. Prin lichelel din parlament, bineinteles.
7
1
daca eram prost ma faceam politist dar cum sunt un om destept m-am facut inginer.
6
5
in america alegea el seriful si umbla inarmat cu arma letala - nu si daca politistii sunt implicati in afaceri necurate si sunt complici cu interlopii
3
2
tanarul trebuie dus pe la penitenciar, acolo se va cuminti
11
1
un bun viitor votant pesede .in america il impuscau pina sa deschida gura
8
5
Un tanar pierdut pentru societate. Un rebut uman.
18
3
Nu cumva prin cardasia dovedita si afisata cu borfasii si interlopii de-a lungul anilor, Politia si-a taiat singura craca, pierzand respectul si autoritatea? Prin slugarnicia dovedita fata de primari, sefi consilii si alti politruci s-au decredibilizat in fata opiniei publice? Acum vad rezultatele acestor atitudini si mentalitati.
23
1
viitor infractor, educatia lui e nula si alta nu o sa mai fie!
16
3
Ala trebuia batut cu bulanele.in cap !
25
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212