REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Polițiști veniți să aplaneze un conflict în Medgidia, aproape linșați de scandalagii

Polițiști veniți să aplaneze un conflict în Medgidia, aproape linșați de scandalagii

Virgil STOIAN 31 martie 2023 | 00:00 2334

Beihan Amet și Iusein Ghiulbahan, din Medgidia, sunt doi recidiviști cu ștate vechi, având probleme cu legea de mai multe ori. De data aceasta, cei doi au fost acuzați de ultraj după ce au agresat doi polițiști veniți să aplaneze un conflict. Mai mult decât atât, Iusein Ghiulbahan a vrut să arunce cu un bolțar în autospeciala polițiștilor.

Politisti veniti sa aplaneze un conflict in Medgidia, aproape linsati de scandalagii

Potrivit rechizitoriului, cei doi polițiști au fost solicitați să aplaneze un scandal în care erau implicați membrii unei familii. În timp ce stăteau de vorbă pentru lămurirea situaţiei, Iusein Ghiulbahan a început să-i spună diverse lucruri unuia dintre polițiști, iar acesta din urmă i-a solicitat să păstreze distanţa. La un moment dat, femeia  l-a împins pe polițist cu palma în zona pieptului şi l-a bruscat pe acesta, prinzându-l de vesta antiglonţ, trăgând de ea. Polițistul a procedat la imobilizarea femeii, iar la un moment dat, persoanele prezente la fața locului au început să arunce cu pietre în agentul de poliție, lovindu-l în zona piciorului și a mâinii stângi. De asemenea, Iusein Ghiulbahan a luat de două ori câte un bolţar de mari dimensiuni şi a intenţionat să arunce cu el înspre autospeciala de poliţie, fiind însă convinsă de persoane aflate la faţa locului să renunţe la activitatea infracţională. La faţa locului şi-a făcut apariţia Beihan Amet, tatăl lui Ghiubahan, care fiind indignat de faptul că organele de poliție încearcă imobilizarea fiicei sale și conducerea sa la sediul unității de poliție, a scos un cuțit şi s-a îndreptat agentul, înjurând-o şi spunându-i că o va omorî.Agentul de poliție a scos pistolul din dotare și l-a somat verbal pe Beihan Amet să înceteze, însă acesta din urmă nu a încetat, astfel că agentula folosit spray-ul iritant lacrimogen din dotare, după ce în prealabil l-a somat să înceteze. Mai mult decât atât, în timp ce jandarmii veniți în sprijin încercat să îl imobilizeze pe Beihan Amet, Iusein Ghiulbahan  l-a lovit de mai multe ori cu un par, în zona spatelui și a mâinii stângi pe unul dintre agenți.

Politisti veniti sa aplaneze un conflict in Medgidia, aproape linsati de scandalagii
Magistrații din cadrul Judecătoriei Medgidia au decis condamnarea lui Beihan Amet la 1 an și 8 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj si tulburarea liniștii și ordinii publice iar Iusein Ghiulbahan a primit 2 ani și 4 luni de închisoare pentru aceleași infracțiuni. Sentința nu este definitivă, pe 13 iunie 2023 urmând a se judeca apelul. Ambele pedepse sunt în regim de detenție.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
replica,comenturile nu le mai stergea ca.mi bag ..in g ra ta! gaborii in loc de bmwuri inutile sa.si ia teasere,sa electrocuteze ttiganii si ttigancile la git.cum urla,da.i curent la jugulara.astia.s mai rai decit animalele,inteleg doar de bita,de aia in india,pakistan ai sa vezi gaborii cu bulane de .1 m cu care.i civilizeaza pe baietani!peste picioare,spate,da cit poti!
3
0
Asta e politia care vrea sa iasa la pensie la 45 de ani cu o gramada de sporuri? Si defapt nu sunt in stare de nimic si mai mult de atat mai sunt si mana in mana cu infractorii!
2
0
Ba, jurnalist de doi lei, invata sa scrii corect ca nu inteleg nimic!
2
0
Asta este. Nu avem un statut limpede al politistului,care se vede nevoit sa se comporte mai degraba ca un paznic de la LIDL. In SUA,acesti infractori nemernicii ar fi fost imediat pusi cu boturile jegoase pe labe,incatusati si apoi,instantele le-ar da cat merita,nu aiureli ca in Romania. Romanii sunt terorizati de sutele de mii de jigodii agresive,petru ca legislatia este blanda cu ei si degeaba sunt vanati de politie,ca ies rapid la soare si agresat. Nici populatia normala nu are dreptul clar la autoaparare. Suntem prada banditilor strazii si a mafiotilor din politica.
4
0
Unde s-a întâmplat, în Turcia?
0
0
c***i proaste si infecte fara nici o clasa.pana si trenul are 2 clase bahnitelor
6
0
sau dus la odihna ca sa poata fi mai activi cand ies! La munca taica munca grea cand ies sa mearga in patru labe!
10
0
A scos pistolul și apoi a dat cu spray???? Trebuia împușcat direct
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614