REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Polițiștii care nu au intervenit în cazul fetei de la Galați sunt agenți: unul e din sursă externă

Polițiștii care nu au intervenit în cazul fetei de la Galați sunt agenți: unul e din sursă externă

Replica API 6 august 2019 | 00:07 1149

Cercetați disciplinar

Cercetați disciplinar

Cei doi polițiști din Galați, filmați în timp ce refuzau să intervină pentru a ajuta o minoră plină de sânge, despre care se spune că ar fost victima unui viol, sunt cercetați disciplinar.

” Cei doi polițiști au gradul de agent, unul dintre ei este absolvent al școlii de agenți, promoția 2016, celălalt, angajat din sursă externă în anul 2017. În perioada cercetării disciplinare nu se suspendă activitatea”, au transmis reprezentanții IPJ Galați. Amintim că, I.P.J. Galați a dispus, încă de duminică, declanșarea cercetării disciplinare față de cei doi polițiști, la finalizarea căreia, vor fi dispuse măsurile legale care se impun. Minora care apare în imagini a fost transportată la spital, de un echipaj de salvare, iar în funcție de rezultatul verificărilor și a raportului de expertiză medico-legală, se va stabili dacă aceasta a fost victima vreunei infracțiuni.

Citește și:

Polițiștii care se uitau pasiv la o fată plină de sânge sunt anchetați: Vor fi dispuse măsurile legale

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
agenturile ne-au adus in pozitie acum si agentii isi fac de cap or fi cu totii secret service sau mi6
0
0
Sunt platiti din banii nostri SA-SI FACA DATORIA altfel demisi ! VIN TOTI SA MUNCEASCA CA BUGETARI CA E TARE BINE AU DREPTURI SI SUNT FATA OBLIGATII....RUSINE STATULUI CA FAC ASTFEL DE ANGAJARI!
3
1
NU verm MUSTRARE DISCIPLINARA,VREM INTRERUPEREA CONTRACTULUI SI INTERZICEREA PE 20 de ani DE A MAI LUCRA IN ORICE DOMENIU CE IMPLICA RELATIONARE CU PUBLICUL!VACA AIA ISI MURDAREA MASINA CA ERA DE LA MA-SA ERA MASINA IN CARE O CACASE MA-SA MAI BINE O CACA LA UN GARD
3
0
esti o mare mu12ta, probabil esti militianca sau cineva din famalia ta este altfel nu gandeai asa VACA DRACU!!!!
3
3
tineti toate lichele care s-au indreptat catre politie ca si meserie foarte buna cu loc de munca asigurat.Datii afara ca se fac la norma ,ies alti incompetenti cat de curand de pe bancile scolii
2
1
Intrebare .. pana a ajuns fata asta langa masina de politie pe langa cate persoane a trecut ? Cate s-au oprit sa o intrebe ce a patit ? Dar ce sa vezi .. apare masina de politie ... ei nu se implica ce-i drept , dar sar altii sa sune la salvare sa vada politia ca lumea empatizeaza cu cei din jur, repet doar de fata cu politia , in rest nimeni nu se uita in jurul lui . Si politia cade iar in gura lumii . Ca doar de asta suntem buni .
7
6
Ma stiu cu aia de la rutiera, asa m-am cunoscut si cu al meu. Numele meu de scena e Andreea Munteanu, sau dna Munteanu. Numele meu era Iliescu Andreea, si m-au iubit toti rutieristii. Acum, ma iubesc si la univ ovidius, ca nu degeaba sunt imaginea lor. Asa ca, shhh astia care nu aveti loc de mine, marsh pe vlaicu. La birouri trebe sexperienta!
5
4
Dancila si cu astea care nu au coborat din masina sunt viitorul Romaniei.
2
6
dai in cacat de militeni trebuie scosi din politie.afar cu putorile din politie
8
2
Tot niste scarbe criminale sunt ca toti politistii ! Toti educati dupa metode securist bolsevice la campina si unsi cu alfie shpagareasca! LA MOARTE CU EI!
11
3
UN IZVOR NESECAT DE IMBECIL!!!
15
5
Toate muistele de jurnaliste au fost angajate ofiter ca Purtatoare de Cuvant ! O piticanie rea de cur e la I.P.J. Constanta : fara scoala militara , facuta mare ofitareasa dintr-o amarata de purtatatoare de ... microfon de la LITORAL TV NAVODARI ! A gasit un fraierus pe la Rutiera ..... Cu politiste din astea care iau o caruta de bani doar pe sealfie nu mai prindem violatorii ! Formati mai ofiteri de politie , adevarati , cu Academie de Politie nu mai angajati curvistine si papitoi !
30
9
Da mai,Xmanule,politistii de fapt sunt observatori care dau telefon,nu intervin si daca victima e in coma ori in shoc si nu depune plangere,faptasul poate fi exonerat de vina. Daca tu sau cineva drag tie va pati o belea,sa ramai te rog la acelasi mod de gandire si sa nu cumva sa citesti legislatia sau Constitutia ca faci naibi gripa sau alte boli.
14
5
Din punct de vedere profesional greseala politistilor este ca nu au anuntat serviciul de ambulanta,celelalte aspecte ale unei anchete privind cauza unei imfractiuni urmand a fi stabilite in cursul anchetei dupa expertiza INML si a plangerii de partea vatamata,in cazul violului actiunea penala punandu-se la plangerea prealabila a partii vatamate. Oare sunt de vina politistii ca legislatia este prost conceputa iar daca ei ar retine pe cineva doar pe declaratii verbale ar raspunde ei pentru abuz in serviciu ?
9
4
Sunt "sursa externa" , adica au sosit de pe Marte si au aterizat direct in masina de politie. Nu au fost testati psihologic...
14
2
Pai din cauza asta nu da politisti nici doi bani cand vine vorba sa ajute oameni stiu ca nu le face nimeni nimic,ia sa ii dea afara sa vezi cum le intra frica in san celor ramasi,despre ce empatie vorbiti voi nu i-ati vazut pe profesori lor cu doctorate false care i-au invatat meserie asa profesori asa absolventi.
12
1
Se vedea clar ca nu era nici o spaga de luat, de ce sa-si bata capul?
15
1
pare putin a infractiune, ce cercetare disciplinara?aici e cu dosar penal
20
6
Nu are nicio treaba cat de competenti sau nu erau aia 2. Aici e vorba de empatie, ceea ce retarzii aia nu au.
26
1
da s a aflat. fata era in stare de soc, fusese violata. prostii aia doi din masina ar trebui sa isi dea demisia si sa fie cercetati penal. Gata cu incompetentii din politie!
26
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212