REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Polițiștii constănțeni au efectuat controale: iată rezultatele! VIDEO

Polițiștii constănțeni au efectuat controale: iată rezultatele! VIDEO

Replica API 14 noiembrie 2019 | 11:00 824

Poliția Română, prin Direcția de Poliție Transporturi, în perioada 13 - 14 noiembrie a.c., a organizat o acțiune la nivel european, sub egida RAILPOL, ce a avut ca scop prevenirea și combaterea furturilor de metale.

În această perioadă, peste 200 de polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, Serviciului de Poliție Transporturi Maritime și ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța (Serviciul Ordine publică și Serviciul Rutier), însoțiți de reprezentanți ai Companiei naționale de Căi Ferate au acționat pentru prevenirea și combaterea furturilor de componente de la infrastructura feroviară (transportul feroviar, telecomunicaţii, aprovizionarea cu electricitate, petrol şi gaze naturale, transport şi depozitare carburant, etc.), a faptelor săvârșite cu violență, depistarea migranţilor ilegali şi verificarea legalităţii transportului/depozitării mărfurilor periculoase. În cadrul acțiunii, polițiștii au verificat 75 de puncte de colectare a deșeurilor metalice și 29 de trenuri și stații de cale ferată. Totodată, au fost legitimate 465 de persoane, fiind aplicate 66 de sancțiuni contravenționale.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt fost sef la Transporturi si am clasat toate dosarele penale.... Acum spal mizeriile directorului de la aeroport.
2
1
politist sef la politia transporturi Constanta va declar ca nu aveam ce pune pe masa parintilor cand eram in Fetesti acum am ajuns mare mahar in politia transporturi datorita sifonelor si limbilor in pula la smecheri din politia romana.Sunt un escroc care asculta romanii in telefoane si sug pula la greu.
7
0
De la toate firmele care lucreaza in port , in mod special la calea ferata . Angajati fura la greu motorina . Cred ca le sunt complici si politisti , de ce spun asta . Pentru ca nu se fura de ieri de azi , asta se intampla de ani de zile . Domnilor politisti , putina atentie daca se poate sau spaga nu va lasa si va distrage atentia ?
4
1
Dute ma cu vontroalele voastre dute la gara poarta 8 si cand vine trenu cu motorina sau benzina sa vezi cati sunt si baga in saci de plastic sau carbuni fier darr trebuie sa traiasca si bugetarul ca de
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614