REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Polițiștii constănțeni au primit autospeciale, pistoale, echipamente și camere de luat vederi

Polițiștii constănțeni au primit autospeciale, pistoale, echipamente și camere de luat vederi

Replica API 20 octombrie 2020 | 22:37 3323

Anul acesta, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au fost recepționate 147 de autovehicule noi, dintre care 15 au fost primite săptămâna trecută.

Autospecialele sunt destinate muncii operative și au fost repartizate, în special, polițiștilor de ordine publică şi de la rutieră.

În vederea îmbunătățirii dotării polițiștilor, au fost recepționate, până în prezent, 813 pistoale Beretta calibrul 9x19 mm.

În anul 2020, au fost recepționate echipamente și mijloace tehnice specifice muncii de poliție și pentru protecția polițiștilor, respectiv 110 căști de protecție cu vizor, 35 de veste antiglonț și 170 de maiouri de protecție, precum și 110 bastoane cu electroșocuri.

De asemenea, au intrat în dotarea polițiștilor constănțeni 13 complete de blocare a trecerii auto, ce vor fi folosite în cazul celor despre care există indicii că ar fi comis infracțiuni și care nu se conformează semnalului de oprire al polițistului rutier. Aceste dispozitive au rolul de a preveni producerea de evenimente grave, prin blocarea autovehicului.

Totodată, au fost recepționate 171 de body-camera, ce au intrat în dotarea polițiștilor care intervin primii la evenimente și interacționează în mod curent cu cetățenii. Poliţiştii vor înregistra audio-video interacţiunile cu cetăţenii, în scopul prevenirii comiterii de comportamente antisociale, ultraje sau abuzuri.

Aceste achiziţii sunt realizate din fondurile Ministerului Afacerilor Interne, în cadrul demersurilor pentru îmbunătățirea intervențiilor și serviciului pus în slujba comunității.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care sunt stricate deja sunt camerele anti-spaga !!! Muie militienilor !!!
3
3
Ar trebui purtate de sefii lor ca sa nu mai faca manevre.
5
0
Acum ca sunt bine dotati sa aplice legea drasnic ca celor care o incalca sa le fie frica ca de moarte.
8
0
Am inteles! A bagat marfa! Dar cum va fi foosita? Politisti cand baga?
7
3
sef din Cernavoda.Politia a primit amarate de logan dar eu mi am tras mertan adica mercedes de 100.000 de euro.Asta inseamna sa fii peste iar politia romana sclavii pestilor.
10
4
caci cu camerele,se rezolva multe!nu trebuie sa mai avem noi,persoanele vatamate,telefoanele pe record in buzunar ca surprindem si sa demonstram infractiunile comise de militisti.militist egal politist cu atitudine de militian.politistul se afla in slujba cetateanului!el trebuie sa aplice legea,nicidecum sa comita infractiuni pe care mai apoi sa incerce sa le acopere!politistul trebuie sa respecte legea si trebuie pedepsit,atunci cand o incalca,mai aspru decat un cetatean obisnuit!pt ca el,politistul,e platit ca sa o respecte si sa o stie!daca n-o stie... la brutaariie
13
5
in cernavoda este un prost de agent care merge cu autospeciala cu proiectoarele de ceata aprinse zi si noapte si fumeaza la geam. Ati angajat toti ciobalaii
15
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614