REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Polițiștii constănțeni, RAZII în JUDEȚ! Video

Polițiștii constănțeni, RAZII în JUDEȚ! Video

Replica API 1 august 2021 | 21:07 2471

În noaptea de 30/31 iulie, în intervalul orar 20.00 - 04.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Rutier Constanța, împreună cu un ofițer din cadrul Direcției Rutiere și reprezentanți RAR, au desfășurat o acțiune pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, respectiv pentru prevenirea conducerii de vehicule sub influența alcoolului sau a unor substanțe psihoactive. Totodată, acțiunea a vizat combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză și al defecțiunilor tehnice.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 28 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 29.870 de lei, totodată fiind reținute, în vederea suspendării, 17 permise de conducere, dintre care 16 pentru consumul de băuturi alcoolice. De asemenea, au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Bărbat prins beat la volan

În această dimineață, în jurul orei 02.40, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 45 de ani, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe aleea Siracuza, intersecție cu DC 86, acesta fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru deplasarea în condiții de siguranță, polițiștii vă recomandă:

- Nu conduceţi sub influenţa băuturilor alcoolice!

- Adaptaţi permanent viteza de deplasare la particularităţile de drum si de traffic!

- Nu vă angajaţi în efectuarea de depăşiri neregulamentare!

- Respectaţi normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent că este vorba despre pietoni sau alte vehicule!

- Folosiţi centura de siguranţă - vă poate salva viaţa în caz de accident!

- Nu conduceţi dacă vă simţiţi obosiţi!

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri constănțeni acționează în mod constant, activitățile întreprinse vizând prevenirea unor evenimente nefericite, prin prezența în trafic și depistarea conducătorilor auto care încalcă normele de circulație.

Video:

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca puneti politiste asa frumoase,fete finute sa dea amenzi dam toti banii la stat,daca nu sunt pt botnite sau alte farmece lichide,bien-sur.
1
2
Nu se semnalizeaza din timp,tembelii te claxoneaza sa mergi mai repede chiar daca tu esti aproape in masina din fata,se sicaneaza in trafic. Toate primatele au masina. Numarul de soferi civilizati a devenit ceva insignifiant in raport cu lovitii la cap care se inghesuie de parca la capatul strazii se dau tigai gratis.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367